Jarní sraz Íčkařů u Křivoklátu - upřesnění programu
Ilustrační foto: Pixabay

Jarní sraz Íčkařů u Křivoklátu - upřesnění programu

28. 3. 2024

Příznivci portálu i60 budou mít i letos možnost vidět se na společném setkání, a to tentokrát v blízkosti hradu Křivoklát, kraji opěvovaném spisovatelem Otou Pavlem. Akce se uskuteční ve dnech 22.- 25. května v Roztokách u Křivoklátu.

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 44 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Novotná
Tento email jsem medostala.
Dana Kolářová
Také jsem žádný hromadný email nedostala, ani potrvzení rezervace.
Alena Tollarová
Z hotelu mi žádná odpověď na mou rezervaci nedorazila.
Anna Potůčková
Hani nedostala jsem také žádný hromadný email.
Hana Polednová
Nevím, jestli jsem jediná, která nedostala potvrzení pobytu. Dne 27.2. jsem odeslala mail k rezervaci pokoje, 29.2. jsem požádala podruhé o písemné potvrzení, 2.4. potřetí a teprve mi přišla mi odpověď ve znění: "Dobrý den, potvrzení pobytu jsme hromadně zaslali všem účastníkům a kopii i panu Raškovi. Zároveň jsme žádali o doplnění telefonu a požadavek na stravování. S pozdravem J. Antoni." Dostali jste, prosím, tento hromadný mail, o kterém se píše?
Jaroslava Handlová
OPRAVA mého příjezdu: SPRÁVNĚ MÁ BÝT: pátek 24.5. - 26.5. = 2 noci s polopenzí. (Moje oznámení v 10:40 bylo chybné!!!). OMLOUVÁM SE.
Jaroslava Handlová
Program je výborný a seznam přihlášených ještě úžasnější. Ráda bych vás všechny viděla, ale dostavit se mohu až během pátečního dopoledne. Hotel mám objednaný 1-lůžko s polopenzí od 17.5. - 19.5. na 2 noci s polopenzí. Zůstává v Roztokách někdo taky déle po skončení oficiálního programu? (Napište mi do vzkazů, děkuji).
Ingrid Hřebíčková
Zuzko Pivcová.a Lído N. Moc nás mrzí, že jsme vás nenašly v seznamu. Takže ani jedna nejedete.
Blanka Lazarová
Chtěla bych toho zvládnout co nejvíc. Uvidím, kolik mi toho zdravotní stav dovolí. Něco pěšky a něco s vaší dopomocí. Pilně trénuji a moc se těším. Předem už děkuji. :-)
Hana Polednová
Za přípravu bezvadného programu děkuji a těším se. Zúčastním se všech akci.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody