Ilustrační foto: Pixabay
Jarní sraz Íčkařů u Křivoklátu - upřesnění programu
28. 3. 2024Příznivci portálu i60 budou mít i letos možnost vidět se na společném setkání, a to tentokrát v blízkosti hradu Křivoklát, kraji opěvovaném spisovatelem Otou Pavlem. Akce se uskuteční ve dnech 22.- 25. května v Roztokách u Křivoklátu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
29.3.2024 21:08
Ještě jsem zapomněla dodat, že pěšky si troufnu jen na kratší procházky či výšlap a asi bude potřeba někam dovézt autem. Prohlídek se zúčastníme snad všech a do Roztok bychom měly dorazit okolo asi 9-10 hodin dopoledne.
Dana Kolářová
29.3.2024 19:54
Rezervace byla provedana. Přijedu okolo 12 hodiny vlakem. Zúčastním se autem všeho, pěšky jen kratší vycházky.
Martina Růžičková
29.3.2024 17:07
Jak již napsala Jitka Hašková, pobyt máme objednaný včetně polopenze. Po mailové urgenci mi moji mailovou objednávku potvrdili. Prohlídek i pěších výletů se ráda zúčastním.
Ingrid Hřebíčková
29.3.2024 16:37
Přihlásily jsme se mailem Ingrid a Míša, objednaly jsme si polopenzi. Zúčastníme se všeho, i pěšky. Nejede náhodou někdo kolem Kozárovic nebo Příbrami, že by nás vzal sebou? Připlatily bychom na benzin .
Marie Novotná
28.3.2024 19:48
Rezervace na dvoulůžko s polopenzí s tím , že mi pán do telefonu řekl ,že je dost času do konce března. mejlem nic. půjdu všude ,co zvládnu, ráda bych vše. Přijedeme autem.
Hana Rypáčková
28.3.2024 19:24
Půjdu tam , kam mne nohy donesou a bude mít Eliška přístup aspoň v tašce..
Eva Mužíková
28.3.2024 18:22
Rezervovaný mám dvoulůžkový pokoj. Zúčastním se všech akcí, krom návštěvy Pamětní síně.
Jitka Hašková
28.3.2024 17:11
Pobyt mám rezervovaný s Martinou Růžičkovou. Pře léty jsem byla Nižboru na zámku i v restauraci na nádraží Tomáše Hanáka, která je malá, myslím, že se tam všichni nevejdeme a trvalo by to dlouho, není tam mnoho personálu. Chci se zúčastnit plánovaného programu, možná někdy budu potřebovat popovézt, podle situace.
Anna Potůčková
28.3.2024 16:48
Pobyt mám rezervovaný pro 2 osoby s polopenzí, a potvrzení mi zatím žádné nepřišlo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA