Jarní sraz Íčkařů u Křivoklátu - upřesnění programu
Ilustrační foto: Pixabay

Jarní sraz Íčkařů u Křivoklátu - upřesnění programu

28. 3. 2024

Příznivci portálu i60 budou mít i letos možnost vidět se na společném setkání, a to tentokrát v blízkosti hradu Křivoklát, kraji opěvovaném spisovatelem Otou Pavlem. Akce se uskuteční ve dnech 22.- 25. května v Roztokách u Křivoklátu.

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 44 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Ještě jsem zapomněla dodat, že pěšky si troufnu jen na kratší procházky či výšlap a asi bude potřeba někam dovézt autem. Prohlídek se zúčastníme snad všech a do Roztok bychom měly dorazit okolo asi 9-10 hodin dopoledne.
Dana Kolářová
Rezervace byla provedana. Přijedu okolo 12 hodiny vlakem. Zúčastním se autem všeho, pěšky jen kratší vycházky.
Martina Růžičková
Jak již napsala Jitka Hašková, pobyt máme objednaný včetně polopenze. Po mailové urgenci mi moji mailovou objednávku potvrdili. Prohlídek i pěších výletů se ráda zúčastním.
Ingrid Hřebíčková
Přihlásily jsme se mailem Ingrid a Míša, objednaly jsme si polopenzi. Zúčastníme se všeho, i pěšky. Nejede náhodou někdo kolem Kozárovic nebo Příbrami, že by nás vzal sebou? Připlatily bychom na benzin .
Marie Novotná
Rezervace na dvoulůžko s polopenzí s tím , že mi pán do telefonu řekl ,že je dost času do konce března. mejlem nic. půjdu všude ,co zvládnu, ráda bych vše. Přijedeme autem.
Hana Rypáčková
Půjdu tam , kam mne nohy donesou a bude mít Eliška přístup aspoň v tašce..
Vlasta Ledlová
Zúčastním se všech akcí. Hotel mám rezervovaný.
Eva Mužíková
Rezervovaný mám dvoulůžkový pokoj. Zúčastním se všech akcí, krom návštěvy Pamětní síně.
Jitka Hašková
Pobyt mám rezervovaný s Martinou Růžičkovou. Pře léty jsem byla Nižboru na zámku i v restauraci na nádraží Tomáše Hanáka, která je malá, myslím, že se tam všichni nevejdeme a trvalo by to dlouho, není tam mnoho personálu. Chci se zúčastnit plánovaného programu, možná někdy budu potřebovat popovézt, podle situace.
Anna Potůčková
Pobyt mám rezervovaný pro 2 osoby s polopenzí, a potvrzení mi zatím žádné nepřišlo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody