V Česku chybí dostatečná kontrola jakosti mléka i mlékárenských výrobků, říká Jaromír Malý, „vynálezce" Termixu
Jaromír Malý. FOTO: Šárka Andrlíková

V Česku chybí dostatečná kontrola jakosti mléka i mlékárenských výrobků, říká Jaromír Malý, „vynálezce" Termixu

27. 2. 2024

S panem Jaromírem Malým se znám již pěknou řádku let. Byl už od roku 1975 naším víkendovým a prázdninovým sousedem až do roku 1993, kdy jsme se nastěhovali do obce natrvalo. Chci vám přiblížit jeho nemalou zásluhu o náš mlékárenský průmysl.

potraviny rozhovor Soutěž - zima 2024
Hodnocení:
(5.1 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Josef Borecký
Moc krásný rozhovor s člověkem u kterého je vidět že NĚCO znamenal a jakých se nám nedostává. Míša je stále dobrej, termix, který jsem měl taky rád , už nekupuju je to ošizené. Celkově je to bída s naším mlékárenským průmyslem a nejen s ním . To máme Mochovská zelenina , znojemské okurky, ..
Marie Ženatová
I já děkuji za velmi zajímavé povídání ♥
Elena Valeriánová
Děkuji za přiblížení interesantního člověka. Pěkně jste rozhovor zpracovala.
Blanka Lazarová
Zajímavý rozhovor a také děkuji za Termix a Míšu.
Alena Velková
Kdysi jsem měla Termix moc ráda a Míšu miluju do dneška. Díky za zajímavé informace.
Martina Růžičková
Zajímavý rozhovor.
Helena Štěpánková
Zajímavý rozhovor. Pane Malý, velké díky za Termix i Míšu!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody