Čínský filozof Konfucius pro i60
Foto: Jana Vargová

Čínský filozof Konfucius pro i60

28. 2. 2024
historie Soutěž - zima 2024 Zpovídání
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Vargová
Paní Velková, neomlouvejte se za něco, co jste nezpůsobila. Souhlasím však s Vámi, že v komentářích článků by se podobná vyjádření neměla ventilovat. Jsem ráda, že se Vám článek líbil.
Alena Velková
Opravdu moc pěkný článek, jak je ostatně u vás zvykem. Nevím, kdo je paní Jana Michalicová. V profilu nemá nic. Nechápu, proč se zde o mě v 9:40 zmiňuje. Asi snad, že jsem jí napsala svůj názor, a ona ho neunesla. Považuji za nevhodné, řešit to u jiného článku. Omlouvám se vám za bouři ve sklenici vody.
Zdenka Jírová
Vynikající článek. Myšlenky Konfucia by se měly učit povinně ve školách a číst ve sněmovně.
Jana Šenbergerová
Tento fiktivní rozhovor se mi moc líbí. Podobné vedu často, když čtu myšlenky lidí, které pokládám/e za moudré. Mnohé si zapisuji pod heslem Moudré myšlenky. Těch není nikdy dost. Důkazem je to, že lidstvo opakuje stále stejné chyby.
Miloslava Richterová
Myšlenky čínského učitele jsou nadčasové, líbí se mi ta, že lidé by měli žít v harmonii a to nejen mezi sebou, ale i s přírodou, kéž by tomu tak jednou bylo, díky.
Elena Valeriánová
Paní Michalcová, já jsem nikdy netvrdila, že jste se inspirovala mým fiktivním článkem. Já fiktivní články nepíšu. Když už se chcete o mě otírat, tak se na to pořádně připravte. Jedno je ale fakt, že fiktivními články se zde v poslední době roztrhl pytel.
Jana Vargová
Paní Jano, jsem ráda, že alespoň virtuálně vím o další osobě, které se myšlenky Konfucia líbí. A jen na okraj: toto není můj první článek s již nežijícím člověkem.
Jana Michalicová
Konfucia mám moc ráda, zejména jeho filozofii a ráda čtu citáty jeho moudrých rčení. Pěkně jste, paní Jano, téma zpracovala. Nevím, jak jinak psát rozhovor se slavnou osobností, než pseudorozhovor, že? Obávám se ale, že zdejší paní jako Alena Velková a Elena Valeriánová budou vyjadřovat politování, že jste se inspirovala jejich fiktivním článkem :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody