Jak se mi líbilo v nemocnici
23. 2. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
23.2.2024 15:25
Smutný příběh. Bůhví jak tato mladá dívka nakonec skončila a zda má alespon nějaké bydlení v teple.
Soňa Prachfeldová
23.2.2024 14:28
Co člověku zbývá, než se přizpůsobit, aby to neprožil jen v samém stresu. Hlavně, když se vrátí domů živ a pokud možno zdráv.
Jana Hošková
23.2.2024 12:10
Irenko,no pane jo...jako dítě být tak dlouho v nemocnici...jinak cvok zcela určitě nejste a jestli jo,je nás,myslím, hodně...člověk potřebuje pocit,že o něj v případě nouze bude postaráno...
Irena Mertová
23.2.2024 11:46
V nemocnici jsem několikrát ležela, dokonce ve 14 letech více než čtvrt roku. Když jsem tam týden strávila ještě v době, kdy jsem chodila do náročné práce, odpočinula jsem si. Ještě teď, když mi v noci srdce blbne kvůli arytmii a nastoupí úzkost, provádím dechové cvičení a představuji si, že ležím v nemocnici a je o mne postaráno. Takže jsem asi naprostý cvok. :-)
Miloslava Richterová
23.2.2024 11:02
Líbí se mi Váš článek. ,,Nakonec neškodí poznat různé lidi, aby si člověk pak vážil toho, co má on sám," velice pravdivé. A taky si nějak víc vážíme toho, že jsme zase doma, máme svůj režim a jsme na nějakou dobu zdraví :-) Byla jsem v nemocnici mnohokrát a dobře vím, o čem píšete, díky.
Naděžda Špásová
23.2.2024 10:02
V nemocnici jsem byla, když jsem byla hodně malá, samozřejmě si to nepamatuji, ale lámali mi tam nohu, abych je měla stejné a to ve mně zanechalo strach. Jako dospělá jsem byla třikrát, dvakrát porod, jednou rakovina. Suma sumárum nemocnici nemusím.
Alena Velková
23.2.2024 09:56
Určitě to musela být zajímavá zkušenost a snad jste vás holčina poslechla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA