Ilustrační foto: Pexels
Digitální abeceda: Elektronická občanka
29. 1. 2024Odjakživa mě zajímají nové věci. Je to pro mě určitá forma výzvy. Ráda si o nich přečtu, popřemýšlím o lidech, kteří za jejich vznikem stojí. Letos mě třeba zaujalo udělení Nobelovy ceny za chemii trojici vědců, zabývajích se kvantovými tečkami.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
29.1.2024 14:54
Myslím, že tohle jde tak trochu mimo mně. Co potřebuji, to umím. Ale jiným v tom samozřejmě nebráním.
Jarmila Komberec Jakubcová
29.1.2024 14:19
Děkuji za velmi dobrý článek, je dobře, že i my dříve narození nemáme problém s různými el. aplikacemi. Hodně pomáhají a usnadňují život. Dneska už i platím pomocí mobilu, kupuji si jízdenky či letenky.
Danuše Onderková
29.1.2024 11:32
VLaďko, super článek. Také jsem už o eDokladech slyšela, jsem si jistá, že budu shánět více informací, protože v době sezóny, nejsem schopná mobil otevřít otiskem, ale pouze kodem. Bude to asi tím, že mám více vymočené ruce, protože musím vodu používat častěji než doma. Ale tyto funkce mám ráda. Kartu pojišťovny mám v mobilu přímo v aplikaci své ZP. I letenku si stahuji do mobilu, takže eDoklady také určitě vyzkouším.
Blanka Lazarová
29.1.2024 10:29
Vllaďko, jsi pořád o krok před námi. Obdivuji tě a jsem ráda, že vím, kdo mi poradí, až z toho budu jelen. Dík. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
29.1.2024 09:51
Líbí se mi, že elektronické aplikace nahradí občanku, později řidičák atd. Ráda tyto aplikace využívám. Nakonec i datová schránka je pohodlnější, že různé papírové doklady. I daňové přiznání je dneska v el.formě. Právě ho dávám po PC.
Daniela Řeřichová
29.1.2024 09:42
Vlaďko, jako vždy od tebe zajímavý článek. V mobilu už mám hodně aplikací, je to pohodlné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA