FOTO: Dagmar Zwyrtková
Vtipnější vyhrává: Jak dojet do práce s úsměvem
27. 1. 2024Když člověk musí do práce denně dojíždět autobusem, bývá to zdrojem stresu a nepohodlí. Ale někdy se stane, že se přihodí něco, na co se později vzpomíná s úsměvem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ingrid Hřebíčková
1.2.2024 20:16
Mě se to stalo taky, když jsem dojela Na Knižecí, všichni už vystoupili a já na konečné stanici klidně spala dál. Řidič spokojeně svačil, když jsem se probudila. Zeptala jsem se ho, proč mě nevzbudil. On se jen smál. A naopak když jsem jela domů, usnula jsem a na své zastávce slyším hlas řidiče: "Haló, paní, už jste na místě, vstávejte." Jezdila jsem pravidelně a řidič své ovečky znal.:)
Dagmar Zwyrtková
29.1.2024 12:41
Děkuji za vaše komentáře. Taky jsem ráda, paní Naďo, že už dost let se tím busem mohu vozit jen dobrovolně. A stejně jako paní Eva nerada v autobuse spím, jen se prostě výjimečně stalo, že mi ta hlava klesla z únavy a vyčerpání, nepodařilo se mi odolat... Panu Oldřichovi děkuji také za milá slova a pochvalu fotky. :) Práce řidičů je extrémně náročná, zažila jsem jich spoustu za mnoho let dojíždění. Někteří jsou opravdu borci a je na nich i vidět, že tu práci mají rádi a s chutí komunikují s lidmi. No a jsou i jiní...Co si budem povídat, jako v každé profesi.
Eva Mužíková
28.1.2024 18:35
Usnout v autobusu se mi podařilo málokdy, bránila jsem se tomu. Když cesta netrvala alespoň půl hodiny, probuzení bylo horší nežli vůbec nespal
Oldřich Čepelka
27.1.2024 17:35
Ani si z toho neberu tu vtipnost jako ten jednoduchý a hezký popis, i trochu poetický. A moc pěkná fotka!
Naděžda Špásová
27.1.2024 14:54
Pobavila jsem se a jsem moc ráda, že už vůbec nikam nemusím jezdit a hlavně ráno vstávat.
Vladislava Dejmková
27.1.2024 08:16
Vtipné okamžiky. I řidiči jsou lidé a jejich práce je náročná. Sama často nastupuji do místní dopravy na konečné, kde mají ŕidiči k dispozici malý domek pro pár minut odpočinek mezi dvémi jízdami. Mohou si tak odskočit, nebo si dát třeba malou kávu. Nékteŕí v létě chvíli svačí na lavičce pŕed domkem. Jsou určitě rádi, že mohou na chvíli vylézt z té své kukaně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA