Všechny fotografie: Marie Ženatová
Láska kvete v každém věku?
23. 1. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
23.1.2024 12:06
Paní Marie, zrovna teď, kdy jsem doma sama a zraněná, je mým velkým přítelem počítač. A musím říct, že na něm mám pořád co dělat. Zrovna teď se snažím vše roztřídit a zazálohovat. Poslední 2 roky mám totiž PC dost v chaosu. Jak říká jedna moje kamarádka : "Kdo je připraven, není zaskočen". Tak konečně na to mám čas. A pak přijde na řadu mobil. Přeji vám pěkné dny příští. :-)
Daniela Řeřichová
23.1.2024 11:11
Milá paní Marie, díky za pěkný článek. Počítač spolu s penicilinem považuji za největší vynález 20. století. Pamatuji na rok 1990, než jsme se v redakci Dilia metodou pokus omyl popasovali s WordPerfectem a přestali se PC bát. Mohu fungovat bez auta, bez televize, ale ne bez počítače.
Alena Velková
23.1.2024 09:58
Úplně vás chápu...mám to taky tak...počítač a mobil, láska na zbytek života :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA