Český perníkový betlém, oslava půlročních narozenin, slunečný Katar a africké Džibutsko ve čtyřech dnech
Všechny fotografie: Helena Přbilová

Český perníkový betlém, oslava půlročních narozenin, slunečný Katar a africké Džibutsko ve čtyřech dnech

9. 1. 2024

Tyto Vánoce jsme měli s manželem opravdu pestré. Splnili jsme si dlouholeté přání vidět perníkový betlém v kostele svatého Matěje v Dejvicích, neboť jsme většinu společných Vánoc trávili v cizině.

Afrika Cestopisy Heleny Přibilové cestování
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Faldynová
Také já jsem si s chutí přečetla něco o končinách, kam se nepodívám. Díky za všechnu práci, kterou jste si s článkem dala. Ráda si přečtu nějaký další :-))
Hana Polednová
Děkuji za pěkný článek a krásné fotky z vaší cesty. Pro mě neznámá zajímavá místa, kam se nikdy nepodívám. Ráda jsem se s vámi projela a dozvěděla hodně nových informací, nejen o cestování, ale i o vaší milé neteřince Nellince.
Dana Puchalská
Děkuju za velice zajímavý cestopisný článek. Fotky jsou parádní..
Helena Přibilová
Moc vám všem děkuji za milé komentáře. Vždy mě potěší, když někoho moje vyprávění zaujme.
Svatava Páleníková
Jsem moc ráda, že píšete cestopisy pro tento web. Přinášíte vždy nové informace, které se jinde najít nedají, že nepopisujete jen nejatraktivnější památka, ale i kulturu národů a život obyvatel v té které zemi. Moc se mi vaše články líbí.
Martina Růžičková
Se zájmem jsem si přečetla poutavé vyprávění o vaší poslední cestě. Obdivuji vaši odvah a znalosti. Máte roztomilou neteřinku. Přeji vám hodně zdraví a pěkných zážitků i v dalších dnech tohoto roku.
Jarmila Komberec Jakubcová
Opět velmi zajímavý článek o krajinách a zemích, které znám jen z knih či TV. Děkuji.
Marie Seitlová
Ráda čtu vaše velmi zajímavé cestopisy. Jste úžasná dvojka na cesty, které jsou velmi dobrodružné.
Jan Zelenka
Paní Přibylová, zasvětili jste svůj život cestování, což je obdivuhodné. Vaše články se pěkně čtou.
Blanka Lazarová
Můj šálek kávy tyto destinace nejsou, ale velmi ráda si o nich přečtu. Od vás je to vždycky zajímavé. Děkuji za sdílení. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody