Všechny fotografie: Helena Přbilová
Český perníkový betlém, oslava půlročních narozenin, slunečný Katar a africké Džibutsko ve čtyřech dnech
9. 1. 2024Tyto Vánoce jsme měli s manželem opravdu pestré. Splnili jsme si dlouholeté přání vidět perníkový betlém v kostele svatého Matěje v Dejvicích, neboť jsme většinu společných Vánoc trávili v cizině.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
16.1.2024 21:42
Také já jsem si s chutí přečetla něco o končinách, kam se nepodívám. Díky za všechnu práci, kterou jste si s článkem dala. Ráda si přečtu nějaký další :-))
Hana Polednová
12.1.2024 13:34
Děkuji za pěkný článek a krásné fotky z vaší cesty. Pro mě neznámá zajímavá místa, kam se nikdy nepodívám. Ráda jsem se s vámi projela a dozvěděla hodně nových informací, nejen o cestování, ale i o vaší milé neteřince Nellince.
Helena Přibilová
11.1.2024 17:33
Moc vám všem děkuji za milé komentáře. Vždy mě potěší, když někoho moje vyprávění zaujme.
Svatava Páleníková
11.1.2024 08:49
Jsem moc ráda, že píšete cestopisy pro tento web. Přinášíte vždy nové informace, které se jinde najít nedají, že nepopisujete jen nejatraktivnější památka, ale i kulturu národů a život obyvatel v té které zemi. Moc se mi vaše články líbí.
Martina Růžičková
10.1.2024 18:25
Se zájmem jsem si přečetla poutavé vyprávění o vaší poslední cestě. Obdivuji vaši odvah a znalosti. Máte roztomilou neteřinku. Přeji vám hodně zdraví a pěkných zážitků i v dalších dnech tohoto roku.
Jarmila Komberec Jakubcová
10.1.2024 08:05
Opět velmi zajímavý článek o krajinách a zemích, které znám jen z knih či TV. Děkuji.
Marie Seitlová
9.1.2024 22:06
Ráda čtu vaše velmi zajímavé cestopisy. Jste úžasná dvojka na cesty, které jsou velmi dobrodružné.
Jan Zelenka
9.1.2024 21:31
Paní Přibylová, zasvětili jste svůj život cestování, což je obdivuhodné. Vaše články se pěkně čtou.
Blanka Lazarová
9.1.2024 19:40
Můj šálek kávy tyto destinace nejsou, ale velmi ráda si o nich přečtu. Od vás je to vždycky zajímavé. Děkuji za sdílení. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA