Ora et labora, modlit se a pracovat. Heslo sv. Benedikta se stalo smyslem mého života, říká průvodkyně Danuše D'Engeli
FOTO: Poskytnuto z osobního archivu Danuše D'Engeli

Ora et labora, modlit se a pracovat. Heslo sv. Benedikta se stalo smyslem mého života, říká průvodkyně Danuše D'Engeli

11. 1. 2024

Přes dvacet let provádí zahraniční turisty po Praze, ale i Kutné Hoře či Terezíně. Kromě toho píše poezii, pohádky, maluje a zpívá. Nejdůležitější je však pro ni víra. "Mým průvodcem životem je Písmo svaté," říká pětašedesátiletá Danuše D'Engeli.

aktivní senioři rozhovor
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.1 b. / 47 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František Matoušek
Nelze než napsat : "Obdivuji".
Hana Práglová
Danuše, děkuji za tento příspěvek a klaním se !!!
Alena Švancarová
Děkuji za přínosný rozhovor s Danuší.
Hana Polednová
Hezký rozhovor s Danuškou. Osobně jsem se s ní setkala poprvé na módní přehlídce a sleduji její aktivity převážně na FB, kde se objevuje častěji. Milá, všestranná, milující babička, přeji hodně dalších úspěchů v tvůrčím i rodinném životě.
Marie Ženatová
Moc děkuji za velmi zajímavý rozhovor s velmi obdivuhodnou paní Danuší* ♥
Helena Štěpánková
Pěkný rozhovor s milou a skromnou ženou.
Eva Mužíková
Vítám každý rozhovor s lidmi z.naší íčkařské rodiny. Zvláště s těmi, které neznám osobně.
Helena Přibilová
Děkuji za velmi zajímavý rozhovor s paní Danuškou, s níž jsem dosud neměla možnost setkat se osobně, každopádně obdivuji její mnohostranné nadání.
Jana Šenbergerová
Danuše, našla jsem, četla jsem, obdivuji a přeji hlavu plnou nápadů a ruce plné práce, protože to vás zjevně naplňuje.
Marie Měchurová
Danuśe, obdivuji Vás pro Vaši aktivitu. S odchodem do důchodu život nekončí. Právě naopak. Děláme to, co nás baví, můžete cestovat, trávit čas s lidmi naladěnými na stejnou notu. Tak ještě hodně zážitků, hodně elánu a zdraví!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody