Ilustrační foto: christofstrauss.com
Spala jsem s Mozartem aneb Jak na Nový rok, tak po celý rok
8. 1. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
3.4.2024 17:35
Přes "blešák" jsem se dostala k Mozartovi, respektive ke kocouřímu šlechtici. Příběh je to bezvadný a poučný: "Jak na Nový rok, tak po celý rok ". Věřím, že Váš kocourek Vás nenechá na pochybách. Mně tedy pozvedl náladu. mm
Marcela Pivcová
12.1.2024 21:31
U nás to máme s kočkami velmi podobné, jenom na lumpárny jsou dva - tedy kocour a kočka. Téměř pravidelně mou postel obsadí, dříve, než se k ní dostanu. Musím je přemlouvat, aby mě k sobě pustili a sami se přemístili do svých pelíšků. A stejně pak, když se během noci probudím, najdu aspoň jednoho vedle sebe. Čokoládu - pro ně prý nezdravou - naštěstí nejedí, ovšem dnes si dali oba kousek ovoce kaki, snad to v pohodě stráví.
Soňa Prachfeldová
12.1.2024 19:23
Zvířátka nám dovedou osladit život, dělají to z čisté lásky k páníčkovi.
Eva Mužíková
12.1.2024 00:21
Jsem ráda, že jsem článek nepřehlédla. Takové " zlobeni" že strany našich mazlíčků a ve Vašem skvělém podání mám ráda. Mně celodenně obšťastňuje můj malý papoušek, nikdy bych nevěřila, jak je takový ptáček chytrý a zábavný.
Helenka Vambleki
11.1.2024 01:05
Šikovný kocourek, má svou paničku opravdu rád! Komu se poštěstí spát v čokoládové posteli?
Marie Faldynová
10.1.2024 23:47
Prochechtala jsem se článkem od začátku do konce. To může vymyslet opravdu jen kocour.
Marie Faldynová
Prochechtala jsem se článkem od začátku do konce. To může vymyslet opravdu jen kocour.
Marie Faldynová
Jana Jurečková
8.1.2024 14:53
Tak jsem se opravdu pobavila. Smutných věcí je na světě dost. Máte kocourka vtipálka, asi vám chtěl udělat radost. Můj Mikeš je i venkovní, občas přinese myš, kterou mu okamžitě vezmu a odnesu do popelnice.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA