Ilustrační foto: Pixabay
Řekni, kde ty věci jsou
6. 1. 2024Nevím, zda je to neduh, nešvar a svízel jen naší domácnosti, anebo se vyskytuje i u vás. Totiž, náhlá ztráta věcí, které nemůžete najít zrovna ve chvíli, kdy je potřebujete, ale které jsou běžně na očích v době, kdy jich netřeba.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
6.1.2024 14:24
I mě jsi Honzo docela pobavil. Zřejmě je to tím, že nebydlíš sám, ale s dalšími členy své rodiny. Mnohdy to tak vypadá i u nás. Já něco koupím, dám na své místo a stačí aby manžel něco z toho, co jsem koupila potřeboval a nevrátil na své místo a dal to prostě o pár cm dál, koření třeba mezi pudinky a už je na problém hned zadělané. Nedávno jsem si koupila bločkový tvrdý sýr na strouhání a až jsem jej potřebovala na rizoto, sýru nikde. Ptám se muže, zda jej snědl, nebo kde sýr je. No jasně naplnil si ním své břicho a my měli rizoto bez sýru. A úplně nejčastěji ze všeho hledám své brýle. Prostě je odkládám kde zrovna jsem a mnohdy si nepamatuji, kde jsem je položila. Pak celou rodinu zaúkoluji, aby pokud je najdou je donesli na stůl do kuchyně. Hlavně je nesmím položit na dosah všech našich 7 psů - to by je hned rozporcovali :-). Takže pokud je někde odložím tak vždy mimo dosah mazlíčků :-)
Jana Vargová
6.1.2024 14:19
Pane Raško, jako kdybyste popisoval situace i v naší domácnosti. My jsme se usnesli, že ony věci, momentálně nutně potřebné, buď sublimovaly, nebo si je odnesli mimozemšťané. Díky za milé čtení.
Zuzana Pivcová
6.1.2024 13:55
Moc jsem se pobavila. Ale sama jsem na tom s hledáním běžných věcí ještě podstatně hůře.
Blanka Lazarová
6.1.2024 13:50
Honzo já už vím, že věci nesmím dávat na nová lepší místa. To už je nenajdu vůbec. Takže na stará známá. A to jsem na to sama. Nedovedu si představit, že někdo jiný to dá jinam, než odkud to vzal. Obzvlášť teď, když jsem omezená v pohybu. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA