Pražské modré blues
Momentky z Prahy na sklonku roku 2023
3. 1. 2024Povánoční týden se čtyřicet let konal ve znamení bílé stopy na Vysočině. S vnoučaty přibyl snowboard a atraktivnější záznamy na chirurgii v novoměstské nemocnici.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Pavlína Vavříková
3.1.2024 14:43
Kouzelné snímky a milý textík. Přeji hodně zdraví, klidu a vzájemného porozumění.
Jana Šenbergerová
3.1.2024 14:02
Daniela, děkuji za potěchu pro oči i pro duši. Přeji rok plný zdraví, pohody a krásných procházek.
Hana Polednová
3.1.2024 13:39
Danielko, moc hezké loňské momentky. Ty večerní fotky se mi moc líbí, večer se po Praze neprocházím a o hodně přicházím. Článek je milý, laskavý, děkuji. A přeji ti i další krásné chvíle s celou rodinou i v letošním roce.
Zdenka Soukupová
3.1.2024 13:11
Danielo, nádherné fotky. To podvečerní osvětlení budov a uliček je tajuplně pohádkové.
Díky za tu procházku.
Jan Zelenka
3.1.2024 12:36
Paní Řeřichová, vaše krásné fotky mi vrací Prahu, kterou jsem za svého života velmi důvěrně poznal. Užívejte si, co nejdéle, všeho, co máte ráda, co znáte i všech, vám blízkých lidí!! Šťastný Nový rok.
Alena Tollarová
3.1.2024 12:35
Danielo, citlivě, něžně a jemně jsi nás slovy i obrázky přivedla do roku 2024. Děkuji a přeji Ti pohodový nový rok.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA