Pražské modré blues
Momentky z Prahy na sklonku roku 2023
3. 1. 2024Povánoční týden se čtyřicet let konal ve znamení bílé stopy na Vysočině. S vnoučaty přibyl snowboard a atraktivnější záznamy na chirurgii v novoměstské nemocnici.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
3.1.2024 17:39
Danielo, tvůj článek mě dojal a fotky pražských zákoutí v modravém soumraku nadchly. Děkuji a přeji ti zdraví a vše dobré v tomto začínajícím roce. ♥ :-)
Marie Seitlová
3.1.2024 16:52
Krásná procházka Prahou vánoční a krásná slova k tomu. Děkuji ti a přeji krásný a láskyplný rok 2024
Vladislava Dejmková
3.1.2024 16:31
Večerní Praha má své kouzlo. Jsem ráda, že ho vidím alespoň na fotografiích.
Anna Potůčková
3.1.2024 16:03
Moc příjemné virtuální toulání Prahou. A moc hezky napsaný článek. Přeji Ti milá Danielko v tomto roce spoustu zdraví, spoustu štěstí a energie prodělání všeho co Tě baví a co máš ráda.
Elena Valeriánová
3.1.2024 16:00
Děkuji za krásnou procházku milovanou Prahou. Snad se mi ještě někdy podaří ji navštívit. Moje touha je toulky po městě brzy ráno, kdy ještě turisté spí. Dojímavý je i Tvůj slovní doprovod. Přeji Ti rok plný radosti.
Vlasta Ledlová
3.1.2024 15:26
Danielo, jedním slovem nádhera. Škoda, že neumím dát víc hvězdiček. Těším se na tvoje další fotografické procházky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA