Život je dar
Z archívu autorky článku

Život je dar

27. 12. 2023

Jsou za námi. Svátky vánoční. Já s kamarádkami oslavila i půlkulaté narozeniny. Před námi ještě Nový rok. Jaký bude?

domácí mazlíčci Vánoce životní postoj
Autor: Eva Krausová
Hodnocení:
(4.7 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Daniela Řeřichová
Paní Evo, děkuji za zamyšlení a fotečky. Ano, život je dar. Jsem za něj vděčná. Vím, kolik lidí strádá fyzicky či psychicky. Letos jsem se rozloučila s pěti mými blízkými. Prožila jste starost o svého milého parťáka Robina. Přeji vám oběma hodně síly, energie a sdílenou radost. Dobrý rok 2024! :-)
Jana Jurečková
Jsem moc ráda, že jsem si dnes přečetla váš článek. Robin je fešák, milý pejsek. Co víc si přát. Hodně štěstí v novém roce!
Eva Krausová
Díky Honzo. I Vám přeji štěstíčko a zdraví.
Jan Zelenka
Hodně dalšího štěstí v životě!
Eva Krausová
Soni děkuji. I tobě v roce 2024 hodně zdraví, štěstí a zážitků.
Soňa Prachfeldová
Evo hezké zamyšlení. Přeji tobě a Robinovi zdraví a štěstí v roce 2024.
Eva Krausová
Blanko a Jani. Díky. I vám oběma do Nového roku hodně zdraví, společnost rodiny a přátel kolem sebe a prima zážitky.
Jana Šenbergerová
Evo, ať je vám s Robinem ještě dlouho dobře a splní se všechna vaše přání.
Blanka Lazarová
Evi, moc hezky jste to napsala. Zdraví a společnost rodiny a kamarádů je to nejvíc. Mějte s Robinem hezké chvíle a do nového roku vám přeji vše dobré. Hlavně zdraví, štěstí, pohodu a lásku bližních. :-)
Eva Krausová
Hani díky. Však i Tobě s fenkou přejeme totéž. Tak hodně štěstí a zdraví v Novém roce.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody