Babiččiny pusinky
Ilustrační foto: Pexels

Babiččiny pusinky

22. 12. 2023

Moje babička byla vynikající kuchařka. A taky pekařka a cukrářka. Z jakéhokoliv pokrmu, od čočkové polévky přes koprovou omáčku po jablka v županu vytvořila báseň, kde každá sloka, každý rým byl v dokonalém rytmu a harmonii. Vždy před Vánoci vzpomínáme nejvíc na její pusinky.

rodina Vánoce vzpomínky
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 34 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Ach, babiččiny pusinky. Tak ty jsem nikdy neokusila. V žádné jejich podobě, babičky nebyly :(
Libuše Heulerová
Honzo, moc krásná vzpomínka na babičku...
Jitka Hašková
Krásná vzpomínka na babičku. Také mám na svoji babičku (matka mé mamky) hezké vzpomínky, byla jsem u ní do šesti let. Tátovi rodiče jsem nepoznala, Taťka byl sirotek už než se ženil.
Marie Seitlová
Krásná vzpomínka na babičku. Také jsem svou měla hodně ráda, často na ni vzpomínám. A pusinky, ty miluje můj starší syn. Včera jsem mu dovezla plnou krabici a půlka je pryč.
Naděžda Špásová
Tak to máte, Honzo, štěstí. A to je dobře, že máte hezké vzpomínky. Já jsem sice měla babičky dvě, matčina přišla ve válce o část ruky a neměla mě moc ráda, druhou jsem viděla jednou v životě a tu jsem zase neměla ráda já. Hýčkejte si takové vzpomínky, naštěstí ty vám nikdo nevezme. Přeji krásné Vánoce vám i celé rodině. :-)
Elena Valeriánová
Babička na obláčku se musí tetelit blahem, jak hezky o ni píšete, stejně jako bílkové pusinky na oplatkovém obláčku.
Anna Potůčková
Moc hezká vzpomínka na Tvoji babičku.
Zdenka Soukupová
Honzo, moc hezká vzpomínka na babičku. Až si to tam nahoře přečte, určitě Ti za to pusinku pošle.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody