Ilustrační foto: Pexels
Babiččiny pusinky
22. 12. 2023Moje babička byla vynikající kuchařka. A taky pekařka a cukrářka. Z jakéhokoliv pokrmu, od čočkové polévky přes koprovou omáčku po jablka v županu vytvořila báseň, kde každá sloka, každý rým byl v dokonalém rytmu a harmonii. Vždy před Vánoci vzpomínáme nejvíc na její pusinky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
22.12.2023 17:26
Ach, babiččiny pusinky. Tak ty jsem nikdy neokusila. V žádné jejich podobě, babičky nebyly :(
Jitka Hašková
22.12.2023 16:00
Krásná vzpomínka na babičku. Také mám na svoji babičku (matka mé mamky) hezké vzpomínky, byla jsem u ní do šesti let. Tátovi rodiče jsem nepoznala, Taťka byl sirotek už než se ženil.
Marie Seitlová
22.12.2023 14:58
Krásná vzpomínka na babičku. Také jsem svou měla hodně ráda, často na ni vzpomínám. A pusinky, ty miluje můj starší syn. Včera jsem mu dovezla plnou krabici a půlka je pryč.
Naděžda Špásová
22.12.2023 14:12
Tak to máte, Honzo, štěstí. A to je dobře, že máte hezké vzpomínky. Já jsem sice měla babičky dvě, matčina přišla ve válce o část ruky a neměla mě moc ráda, druhou jsem viděla jednou v životě a tu jsem zase neměla ráda já. Hýčkejte si takové vzpomínky, naštěstí ty vám nikdo nevezme. Přeji krásné Vánoce vám i celé rodině. :-)
Elena Valeriánová
22.12.2023 14:04
Babička na obláčku se musí tetelit blahem, jak hezky o ni píšete, stejně jako bílkové pusinky na oplatkovém obláčku.
Zdenka Soukupová
22.12.2023 12:05
Honzo, moc hezká vzpomínka na babičku. Až si to tam nahoře přečte, určitě Ti za to pusinku pošle.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA