Najít v seniorském věku nové kamarády bývá těžké. Ale je dobré to zkoušet
Ilustrační foto: Pexels

Najít v seniorském věku nové kamarády bývá těžké. Ale je dobré to zkoušet

8. 1. 2024

Kdo nemá přátele z mládí, ve stáří si už nové nenajde. Pod tu větu se podepíše většina lidí vyššího věku. Nicméně, výjimky potvrzují pravidlo. I mezi seniory vznikají nová pevná kamarádství, jde jen o to, předem je neodmítat.

aktivní senioři přátelství životní styl
Hodnocení:
(4.7 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Najít kamarády v dětství byl problém, proto jsem žádné neměla. Najít přátele v tvůrčím životě byl problém, proto jsem žádné neměla. Nyní v rozumové dospělosti to problém není, ale až po těžké "zkoušce ohněm", kterou jsem nevědomky úspěšně prošla. Jaká jsem já, takové mám přátele. Takovéto oboustranné, "Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá." ♥♥♥
Michaela Přibová
Strašně ráda poznávám nové inspirativní, zajímavé lidi. Život by byl bez nich fádní a jednotvárný.
Miloslava Richterová
Určitě není dobré být člověku samotnému, ale pevné zdraví a rodinu řadím výše :-) (cit. .. ,,Dobré vztahy jsou mnohdy důležitější než pevné zdraví nebo rodina.''

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody