FOTO: Hana Šimková
Baba nezničitelná
19. 12. 2023Tak jsem opět přežila. Do mého těla přibyl další umělý kus, a to srdeční chlopeň. K tomu, co už v těle umělého mám, je to kus čvrtý. Mám totiž umělé kyčle a koleno.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
19.12.2023 21:20
Věřím, že po takovém zážitku si vychutnáte vánoce a celý další rok! Sdělená radost - dvojnásobná radost! Každý den je dar!
Martina Růžičková
19.12.2023 21:17
Přeji vám, abyste byla brzy úplně fit, užila si hezké Vánoce a mnoho dalších let ve zdraví.
Alena Vávrová
19.12.2023 18:29
Hanko, Ty se nezdáš! Ale moc Ti to přeju! Opatruj se a buď tady ještě dlouho ♥ .
Alena Velková
19.12.2023 14:16
To je dobrá zpráva! Přeju vám klidné Vánoce, pevné zdraví a šaty ať jsou ve skříni co nejdéle :-)
Zdenka Soukupová
19.12.2023 13:02
Hanko, zůstaňte optimistou. Z tohoto příspěvku je to cítit. Tak hodně zdraví. ☼
Daniela Řeřichová
19.12.2023 12:32
Mám ráda příběhy s dobrým koncem, jako je ten Váš. Přeji bezproblémovou rekonvalescenci a 366 zdravých dnů v roce 2024. :-)
Jana Kollinová
19.12.2023 12:18
Hanko, vítejte zpět do života a užívejte si plnými doušky. Jsem propagátorkou nejúčinnějšího seniorského motta: "Nerezignovat!" Šťastné a veselé!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA