Baba nezničitelná
FOTO: Hana Šimková

Baba nezničitelná

19. 12. 2023

Tak jsem opět přežila. Do mého těla přibyl další umělý kus, a to srdeční chlopeň. K tomu, co už v těle umělého mám, je to kus čvrtý. Mám totiž umělé kyčle a koleno.

Můj příběh Poslední soutěž 2023 zdraví
Hodnocení:
(5.3 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Hanko, bezva zpráva. Užívej si Vánoc a pohodu ještě dlouhá léta :-)
Marie Faldynová
Věřím, že po takovém zážitku si vychutnáte vánoce a celý další rok! Sdělená radost - dvojnásobná radost! Každý den je dar!
Martina Růžičková
Přeji vám, abyste byla brzy úplně fit, užila si hezké Vánoce a mnoho dalších let ve zdraví.
Alena Vávrová
Hanko, Ty se nezdáš! Ale moc Ti to přeju! Opatruj se a buď tady ještě dlouho ♥ .
Hana Šimková
Děvčata a Jendo děkuji za milá slova.
Alena Velková
To je dobrá zpráva! Přeju vám klidné Vánoce, pevné zdraví a šaty ať jsou ve skříni co nejdéle :-)
Zdenka Soukupová
Hanko, zůstaňte optimistou. Z tohoto příspěvku je to cítit. Tak hodně zdraví. ☼
Dana Kolářová
Hodně zdraví do dalších let.
Daniela Řeřichová
Mám ráda příběhy s dobrým koncem, jako je ten Váš. Přeji bezproblémovou rekonvalescenci a 366 zdravých dnů v roce 2024. :-)
Jana Kollinová
Hanko, vítejte zpět do života a užívejte si plnými doušky. Jsem propagátorkou nejúčinnějšího seniorského motta: "Nerezignovat!" Šťastné a veselé!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody