Všechny fotografie: Anna Čípová
Dobré rozhodnutí
14. 12. 2023Každé ráno se dívám na předpověď počasí a tak tomu bylo i 29. listopadu. Pro Rožnov p.R. byla předpověď velmi příznivá. Polojasno a kolem poledne jasno. To by mohlo platit i pro Pustevny.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Letochová
15.12.2023 09:41
Jedním slovem NÁDHERA! Děkuji za možnost zhlédnutí. Bylo to opravdu dobré rozhodnutí.
Jan Zelenka
15.12.2023 00:31
Zimu sice moc rád nemám, ale tyhle fotky, to je krása. Já byl na Pustevnách párkrát, ale jen v létě.
Elena Valeriánová
14.12.2023 22:09
Aničko, to je neskutečná krása. To jsou fotečky jak z partesu, nádherné sněhem pokryté zázraky stavitelské i přírodní. Perfektní kompozice, prostě zimní pohádka. Tak se měl Tvůj článek jmenovat. Zimní pohádka.
Zdeněk Hart
14.12.2023 20:23
Dech beroucí krása. Také si někdy myslím, že se mi fotky povedly, ale tohle? Už se budu bát poslat fotky ke zveřejnění. Jste úžasná fotografka. Moc se mi také líbilo, jak jste se rozhodovala a trefila se přímo do černého. Ale asi to nemáte tak daleko? Ještě, že jste jela a udělala nám všem velikou radost a podíváníčko. Díky jste skvělá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA