Rozdáváme ceny za projekt Do stovky
Ilustrační foto: Ingimage

Rozdáváme ceny za projekt Do stovky

17. 12. 2023

Hlavní turistická sezóna letos skončila a s ním i náš projekt "Do stovky", jehož cílem bylo motivovat čtenáře k nejzdravějšímu pohybu - chůzi. Mety sta kilometrů v letošním ročníku dosáhlo celkem 45 účastníků. Kdo z nich získá ceny a jaké to jsou?

Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Marie Měchurová Bílé Karpaty.
Irena Mertová
Dávám hlas: Martina Růžičková- Za romantikou k Holanským rybníkům. Opravdu, těžké rozhodování..
Vlasta Ledlová
Blahopřeju všem,kteří se této akce zúčastnili. A ještě o tom dokázali napsat článek a doplnit ho krásnými fotkami. Chůze je i můj koníček, ale o zážitky se dělím spíš jen na Facebooku. Letos jsem zatím ušla 2042 km. I když se to zdá dost, je to něco mezi 6-7 km denně. A to zase není až tak moc. Naštěstí mi zdraví ještě slouží a mám to moc ráda. Pustím si do sluchátek oblíbenou knížku a vyrážím. Díky všem, kteří zde svoje zážítky z výletů sdílejí.
Blanka Lazarová
Nevím, nevím. Líbí se mi víc článků. Dávám hlas M.Měchurové za Bílé Karpaty - Velký Lopeník.
Helena Štěpánková
Podnikli jste krásné výlety, svůj hlas dávám paní Marii Měchurové za článek Bílé Karpaty - rozhledna Velký Lopeník
Dana Kolářová
Můj hlas: Alena Tollarová: Zima z jedné i druhé kapsy
Eva Sýkorová
Obdivuji paní Marii, co všechno zvládne. Já jsem tu trasu absolvovala v rámci stmelingu, jak říkával náš pán ředitel, asi před 10 lety, a bylo toho fakt dost. Můj hlas - Marie Měchurová: Bílé Karpaty - rozhledna Velký Lopeník - Chata Velký Lopeník
Daniela Řeřichová
Rozhodování je velice těžké, ale dávám hlas: Alena Tollarová: Zima z jedné i druhé kapsy
Jitka Hašková
Hlasuji pro: Alena Tollarová: Dušičkový výlet na hrad Kostomlaty.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody