Rozdáváme ceny za projekt Do stovky
Ilustrační foto: Ingimage

Rozdáváme ceny za projekt Do stovky

17. 12. 2023

Hlavní turistická sezóna letos skončila a s ním i náš projekt "Do stovky", jehož cílem bylo motivovat čtenáře k nejzdravějšímu pohybu - chůzi. Mety sta kilometrů v letošním ročníku dosáhlo celkem 45 účastníků. Kdo z nich získá ceny a jaké to jsou?

Sto kilometrů jako první našlapala paní Taťana Veselá, která získává první chytrý náramek. Paní Veselá urazila za sezónu i nejvíce kilometrů, podle tabulky zapsaných výletů celkem 3810! Pan Oldřich Veselý zapsal do tabulky celkem 2363 km a paní Marta Hrušková 2280 km. Jenže...

Při pohledu na tabulku nejlepších stovkařů nás zarazily některé zápisy - například čtyři výlety v jednom dni nebo také šedesát kilometrů našlapaných za jediný den či dlouhé kilometry v obchodním centru, ale třeba i nevynechaný jediný den bez výletu. Přijde nám to nemožné. A tak jsme rozhodli, že o výhercích, kteří obdrží chytré náramky, rozhodne los, tak aby měli šanci vyhrát všichni s více než stovkou kilometrů. Jak losování dopadlo? Tady jsou šťastní vítězové:

Miloslava Richterová
Květoslav Opavský
Martina Růžičková
Marie Novotná
Jaroslav Jirásek

A rozhodnuto je také o ceně za nejlepší reportáž z výletů. Po hlasování čtenářů vyhrává mobilní telefon Samsung paní Marie Měchurová, jejíž příspěvek s názvem Bílé Karpaty - rozhledna Velký Lopeník - Chata Velký Lopeník získal nejvíce hlasů, celkem sedm. O pouhý jeden hlas méně obdržel příspěvek Zima z jedné i druhé kapsy autorky Aleny Tollarové. Ta získává kloubní výživu Kloubus a k tomu dva vouchery do Národního divadla (jeden voucher navíc přidáváme za to, že hlasy čtenářů získaly i další její poutavé příspěvky. Třetí oceněnou soutěžící je paní Martina Růžičková za příspěvek Za romantikou k Holanským rybníkům. Také jí náleží cena - kloubní příspěvek + voucher do Národního divadla.

Gratulujeme vítězkám a děkujeme všem soutěžícím "stovkařům" za pěkné turistické tipy!
Sportu zdar a chůzi zvlášť!

Přehled vybraných článků ze soutěže "Do stovky":

Alena Tollarová: Zima z jedné i druhé kapsy
Marie Měchurová: Podzimní fotoreportáž z procházky pod Hostýnskými horami
Alena Tollarová: Dušičkový výlet na hrad Kostomlaty
Marie Měchurová: Po stopách našeho mládí
Hana Rypáčková: Z Kacanovy na Janovu vyhlídku a Valdštejn
Marie Měchurová: Milešovka - královna Českého Středohoří
Martina Růžičková: Za romantikou k Holanským rybníkům
Miroslava Paloncyová: Výšlap na Velký Javorník
Alena Tollarová: Rozkvetlé České středohoří
Miroslava Paloncyová: Za zážitky do Oravské Lesné
Miroslava Paloncyová: Výlet do Jeseníků
Hana Rypáčková: Vzhůru k pramenům
Marie Měchurová: Výšlap ke Svatému Janu pod Skalou
Taťana Veselá: Výlet do Drážďan se jaksi zvrtnul...
Soňa Prachfeldová: Město v srdci Evropy
Hana Rypáčková: Toulání Šumavou
Marie Měchurová: Bílé Karpaty - rozhledna Velký Lopeník - Chata Velký Lopeník
Miloslava Richterová: Zarostlá místa Kavánových obrazů
Alena Tollarová: Vycházka do Brozan a Doksan
Miloslava Richterová: Ze zajímavostí krkonošské obce Křížlice
Soňa Prachfeldová: Husův vrch
Taťana Veselá: Do stovky 2023: Úvaha o soutěži vyhlášené portálem i60
Hana Rypáčková: Poutní místo Dobrá Voda u Milejovic

Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Polednová
Gratuluji vítězkám a všem přeji hodně dalších km i v příštím roce. Moc se omlouvám za nehlasování, nějak mi to uteklo a mrzí mě to.
Blanka Lazarová
Všem vítězům gratuluji a děkuji všem zúčastněným, že se s námi podělili o zážitky ze svých cest. :-)
Daniela Řeřichová
Gratuluji vítězkám, přeji mnoho dalších kilometrů za poznáním a zábavou a těším se na sdílení nových zážitků. :-)
Libuše Heulerová
I ode mne letí velká gratulace všem vítězkám....
Soňa Prachfeldová
Gratuluji vítězkám, až teď jsem se k těmto novinkám dostala. Máte ode mě pochvalu s hvězdičkami.
Elena Valeriánová
Gratuluji vítězkám.
Miloslava Richterová
Prima, gratuluji :-)
Alena Tollarová
Projekt Do stovky 2023 je zdárně u konce a těší mě, že po chudých předchozích ročnících letos přilákal 77 chodců. Blahopřeji všem výhercům a nejvíc samozřejmě vítězce Marušce Měchurové, užij si s mapami v novém telefonu spoustu dalších kilometrů po cestách i necestách ve zdraví! Za sebe mám velkou radost, že se moje reportáže z výletů líbí a děkuji vám všem, kteří jste mi poslali celkem 9 hlasů. Kloubní výživa se bude hodit, kolena už taky nejsou co bývala :)
Jitka Hašková
Blahopřeji všem oceněným a také všem zúčastněným.
Alena Tollarová
Martina Růžičková, Za romantikou k Holanským rybníkům.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

21%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%