Je advent. A i ten může mít "své" dny
FOTO: Jana Mesarčová

Je advent. A i ten může mít "své" dny

11. 12. 2023

Probělené ulice od čerstvě napadaného sněhu jsou vyčačkané světelnými náhrdelníky. Je tu adventní čas. Namísto „Vánoce, vánoce přicházejí“ si pobrukuji píseň „To zas byl den“ sotva slyšitelně, neboť zpívám falešně a po pravdě si nepřeji vzbuzovat další povyk.

advent Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Kdo by je neznal! Všichni míváme "své" dny. Jen nebýváme vždy tak nad věcí, jak se to povedlo vám.
Jana Kollinová
Přiznám se, že jsem se pobavila, nikoliv škodolibým potěšením z neštěstí druhého, ale vtipným podáním nemilých příhod kumulovaných do jednoho dne, všeobecně známého jako den "blbec".
Blanka Lazarová
Už máte vybráno. Bude dobře a možná ještě líp. :-)
Jan Zelenka
Takovéto špatné dny jsou obvykle vystřídány něčím velice pěkným, aby byl život v rovnováze. Kdybychom v životě prožívali jen to hezké, první větší problém by nás zlomil. Hezké vánoční svátky!
Alena Velková
Ten závěr mě pobavil, ale chápu vás...den blbec nás každého občas potká...můj muž v sobotu upadl na namrzlém chodníku a praštil se do hlavy o obrubník, takže tam má zranění o "velikosti mexického dolaru" :-))...štěstí, že se vám ani jemu nestalo nic horšího a nemuseli jste do nemocnice...přeju vám klidné Vánoce bez dalších nehod.
Vladislava Dejmková
Vykouzlilo mi to úsměv, takové dny dobŕe znám.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody