FOTO: Jana Mesarčová
Je advent. A i ten může mít "své" dny
11. 12. 2023Probělené ulice od čerstvě napadaného sněhu jsou vyčačkané světelnými náhrdelníky. Je tu adventní čas. Namísto „Vánoce, vánoce přicházejí“ si pobrukuji píseň „To zas byl den“ sotva slyšitelně, neboť zpívám falešně a po pravdě si nepřeji vzbuzovat další povyk.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
13.12.2023 16:29
Kdo by je neznal! Všichni míváme "své" dny. Jen nebýváme vždy tak nad věcí, jak se to povedlo vám.
Jana Kollinová
11.12.2023 10:41
Přiznám se, že jsem se pobavila, nikoliv škodolibým potěšením z neštěstí druhého, ale vtipným podáním nemilých příhod kumulovaných do jednoho dne, všeobecně známého jako den "blbec".
Jan Zelenka
11.12.2023 09:44
Takovéto špatné dny jsou obvykle vystřídány něčím velice pěkným, aby byl život v rovnováze. Kdybychom v životě prožívali jen to hezké, první větší problém by nás zlomil. Hezké vánoční svátky!
Alena Velková
11.12.2023 07:26
Ten závěr mě pobavil, ale chápu vás...den blbec nás každého občas potká...můj muž v sobotu upadl na namrzlém chodníku a praštil se do hlavy o obrubník, takže tam má zranění o "velikosti mexického dolaru" :-))...štěstí, že se vám ani jemu nestalo nic horšího a nemuseli jste do nemocnice...přeju vám klidné Vánoce bez dalších nehod.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA