Ilustrační foto: Pexels
Jak jsem shodil třicet kilo a již nepřibral
6. 12. 2023Před 12 lety jsem se prožral k cukrovce. Najednou jsem měl takové divné stavy - žízeň a často jsem chodil na malou. Jedu autem, musel jsem zastavit. Točila se mi hlava. Myslel jsem si, že mám vysoký tlak. Nakonec to byla ona. Ta potvora. Cukrovka. Tichá a plíživá jako nepřítel.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Dostal
7.12.2023 05:40
:-) Znal jsem tvořivě pohodového tlusťocha, co zhubnul v reformátorského paranoika na zastřelení... :-)
Marci Kubi
6.12.2023 19:23
Všichni si něco pořád nalháváme, to máte pravdu. Ale když přijde "ten" moment, tak jde vše, jste toho příkladem. A znám to též, nadváha, problémy a "najednou" to přišlo a 25kg za pár měsíců pryč a dcera dokonce za necelý rok 33kg. Zkrátka a dobře, když se chce, všechno jde, to je svatá pravda.....ne na sílu, ale je třeba chytit ten moment, ten vnitřní hlas, který vám řekne, že ta správná chvíle je teď....a nepustit. :) A půjde to. Gratuluji vám, a držím pěsti všem, kteří jsou na rozcestí, ať se vydají tou správnou cestou. :)
Lenka Kočandrlová
6.12.2023 15:52
To jste nám ty Vary ale pomluvil....Muži hubnou snáze,než ženy, většinou jsou tlustí z přejídání,ženy spíš mají stres a z toho se jim skoro z čehokoliv hned ukládá sádlo. Před několika lety jsem hlavně pohybem shodila 16 kilo,dnes už zase se to na mě nalepilo,jsem línější a pohodlnější.No snad se mi taky zadaří příští rok něco sundat,ale rychle to nejde,trvalo mi to tehdy asi půl roku.
Jana Jurečková
6.12.2023 14:09
Máte můj velký obdiv. Zhubnout 30 kg je pro někoho nemožný úkol. Posílám velkou gratulaci a smekám klobouk!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA