Jak jsem shodil třicet kilo a již nepřibral
Ilustrační foto: Pexels

Jak jsem shodil třicet kilo a již nepřibral

6. 12. 2023

Před 12 lety jsem se prožral k cukrovce. Najednou jsem měl takové divné stavy - žízeň a často jsem chodil na malou. Jedu autem, musel jsem zastavit. Točila se mi hlava. Myslel jsem si, že mám vysoký tlak. Nakonec to byla ona. Ta potvora. Cukrovka. Tichá a plíživá jako nepřítel.

cukrovka obezita zdraví
Hodnocení:
(4.8 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiří Dostal
:-) Znal jsem tvořivě pohodového tlusťocha, co zhubnul v reformátorského paranoika na zastřelení... :-)
Marci Kubi
Všichni si něco pořád nalháváme, to máte pravdu. Ale když přijde "ten" moment, tak jde vše, jste toho příkladem. A znám to též, nadváha, problémy a "najednou" to přišlo a 25kg za pár měsíců pryč a dcera dokonce za necelý rok 33kg. Zkrátka a dobře, když se chce, všechno jde, to je svatá pravda.....ne na sílu, ale je třeba chytit ten moment, ten vnitřní hlas, který vám řekne, že ta správná chvíle je teď....a nepustit. :) A půjde to. Gratuluji vám, a držím pěsti všem, kteří jsou na rozcestí, ať se vydají tou správnou cestou. :)
Lenka Kočandrlová
To jste nám ty Vary ale pomluvil....Muži hubnou snáze,než ženy, většinou jsou tlustí z přejídání,ženy spíš mají stres a z toho se jim skoro z čehokoliv hned ukládá sádlo. Před několika lety jsem hlavně pohybem shodila 16 kilo,dnes už zase se to na mě nalepilo,jsem línější a pohodlnější.No snad se mi taky zadaří příští rok něco sundat,ale rychle to nejde,trvalo mi to tehdy asi půl roku.
Jana Jurečková
Máte můj velký obdiv. Zhubnout 30 kg je pro někoho nemožný úkol. Posílám velkou gratulaci a smekám klobouk!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody