Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Můj podzim života: Jsem tady a žiju
29. 11. 2023Podzim bývá hezký. Sklízíme výsledky své celoživotní cesty, vidíme, jak se mění svět kolem nás, vzpomínáme na svůj životní příběh, ve kterém se toho tolik odehrálo. Vzpomínáme na dětství, na mládí, dospělost, na naši práci, na dobu, kdy byly děti malé a postupně vyrůstaly v dospělé lidi.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
10.12.2023 10:38
Soni, krásný podzim máš a je fajn, že to víš ♥ 13-18.6. na Letním srazu nad Radbuzou jsem Tě vyhlížela z rozhledny Vysoká 117 schodů a dávala si kafíčko ve Tvé cukrárně ve Světci ♥ Vnímala jsem vše a Tvůj život všude kolem na celé trase z Tachova na zámek v Boru, od pramene Kyselky a zpět naučnou stezkou, Jizdárnou, Knížecí Aleji s lesním divadélkem ... Nikdo nechápal, že vás mých milých tolik všude mám a v tom kvaltu se někdy i setkávám ♥♥
Zuzana Pivcová
3.12.2023 18:05
Tvůj článek se mi líbí jako vždy. A Duolingo znám, dnes 3. 12. se vyhodnocuje zase v 21 hodin. :-D :-D
Taťana Veselá
1.12.2023 11:52
Soni, ta uvodni fotka se ti tedy povedla!! Mila pisatelka, mily clanek :)
Libuše Heulerová
30.11.2023 11:08
Soni, krásný článek plný optimismu, díky za něj!! Přeju Ti krásný předvánoční čas!!
Hana Rypáčková
30.11.2023 08:22
Soňo, máš krásný podzim života a umíš to parádně popsat. Kdo umí , umí. Hezký Advent a někdy zase na shledanou na vandru..
Hana Polednová
29.11.2023 21:34
Soni, moc se mi líbí tvůj "Podzim života", jak jsi ho popsala i přidané fotky. Všechny tvé radosti i starosti, všechna tvá zvířátka, tvoje práce na zahradě i tvůj aktivní koníček Duolingo, to všechno bude pokračovat i v zimě, na jaře, v létě a přijde další TVŮJ PODZIM ŽIVOTA. To ti ze srdce přeju a samozřejmě i krásný a pohodový advent.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA