Všechny fotografie: Alena Tollarová
Zima z jedné i druhé kapsy
27. 11. 2023Kdepak, nechystám se psát ani jednu povídku, jen jsem si dovolila použít analogii ke známým knížkám Karla Čapka. Povídkový duch mě bohužel svou přízní neobdařil.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
27.11.2023 15:10
Prima článek o jistě prima výletu. Dokazují to Tvé krásné fotografie.
Marie Měchurová
27.11.2023 11:41
Ali, moc hezké fotografie z jedné i druhé kapsy i popis Tvého činorodého dne. Žijete v krásném koutě naší zemičky.
Soňa Prachfeldová
27.11.2023 11:40
Paráda, i mě nedělní dopoledne vytáhlo ven . Co na tom, že jsem měla mokré i ponožky.
Radmila Coufalová
27.11.2023 09:45
Krásná fotka a hlavně nádherný kout naší země. Dopřála jsem si výlet do těchto míst na podzim a ráda bych se vracela častěji. Jen kdyby to nebylo z Prahy tak daleko, 2 hodiny vlakem jedna cesta..
Elena Valeriánová
27.11.2023 07:40
Ten neklid, který Tě nutí vzít fotoaparát a jít do ulic a nebo do polí máme společný. Jsou okamžiky, které jsou nevratné a promarněné, pokud bys zůstala doma. A tak je dobře, že s námi sdílíš své toulání a mě jsi zpříjemnila pondělní ráno. Ráda jsem se podívala na fotkách na místa, které jsem před lety obdivovala naživo. Děkuji.
Blanka Lazarová
27.11.2023 07:13
Ali, ty jsi nezmar. Tvoje skutečná a moje virtuální procházka mi po ránu udělala radost. A ty labské vyhlídky, ty ti fakt závidím. Díky. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA