Pět způsobů, jak si zkazit advent. A přitom je to naprosto zbytečné
Ilustrační foto: Pexels

Pět způsobů, jak si zkazit advent. A přitom je to naprosto zbytečné

4. 12. 2023

Čas rozjímaní, bilancování, klidu. Takové má být adventní období. Většina lidí si ho ale naopak spojuje s úkoly, shonem, plánováním, zmatkem, hádkami. Čeho se vyvarovat, aby se to letos neopakovalo?

advent psychika Vánoce
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Jurečková
Advent mám ráda, mám dost času se v klidu připravit na Vánoce. Pokud nestihnu velký úklid, nechám ho až na leden.
Antonín Nebuželský
U nás se Advent neudržel, byli jsme "bez vyznání". A ani dnes mi to nic" neříká. Zrovna jako ty všechny Valentýny a jiné, dnes objevené svátky.
Radmila Coufalová
Ano, už několik let se mi daří si advent užít v klidu. Cukroví objednám, s přáteli posedím, zajdu na koncert a loni jsme s manželem zavedli novou tradici- jeden víkend v jiném městě a užít si vánoční atmosféru u sousedů. Jaký si to uděláš, takový to máš...Mohu jen doporučit.
Jan Zelenka
Žiji sám, advent neslavím, takže si ani nic nepokazím.
Helena Štěpánková
Vtipné. Ano, každý rok si říkám, že příští rok musíme zvolnit a advent si více užít, jenže nějak se to nedaří - uklízím, nakupuji, sháním...
Jiří Dostal
:-) Sláva adventu ve společnosti, která po celý rok nezná sváteční klid bez trhovců a šejdířů v pohotovosti... :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody