Všechny fotografie: Alena Tollarová
Vycházka se Senior pasem v Litoměřicích
22. 11. 2023Před několika lety se ke mně dostala informace o senior pasu a jeho výhodách pro seniory. Objednala jsem si jej a za pár dní mi pěkně v obálce pošta přinesla kartičku Senior pas. Přiznám se, že jsem ji zařadila mezi další karty a za celé roky ji ani jednou nevyužila.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Heulerová
22.11.2023 18:14
Ali, taky jsem jednou byla se Senior pasem na prohlídce Litomyšle s výkladem, bylo to moc pěkný a dost jsem se toho dozvěděla. Díky za pěkný zdokumentovaný článek.
Elena Valeriánová
22.11.2023 17:35
Byla jsem v Litoměřicích jen jednou, díky Tobě a Zbyňkovi, a bylo to fajn. Až tam půjdeme příště ?, tak mi povíš, co všechno nevím.
Blanka Lazarová
22.11.2023 17:02
Álo, ty jsi nezmar. A to je dobře. Ráda se těch tvých výprav účastním. I když bohužel zatím jen virtuálně. Ale já věřím, že to jednoho dne zlomím a bude to naživo. :-)
Dana Puchalská
22.11.2023 15:38
Álo,moc krásná procházka po krásném městě. A omlouvám se, že jsem špatně hodnotila. Tady jsou zbývající. ****
Jan Zelenka
22.11.2023 13:59
Aleno, moc pěkně jsi popsala a nafotila naše krásné město. Žije se tu skutečně dobře.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA