Vycházka se Senior pasem v Litoměřicích
Všechny fotografie: Alena Tollarová

Vycházka se Senior pasem v Litoměřicích

22. 11. 2023

Před několika lety se ke mně dostala informace o senior pasu a jeho výhodách pro seniory. Objednala jsem si jej a za pár dní mi pěkně v obálce pošta přinesla kartičku Senior pas. Přiznám se, že jsem ji zařadila mezi další karty a za celé roky ji ani jednou nevyužila.

cestování Do stovky 2023 města a obce
Hodnocení:
(5 b. / 32 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Díky, zase jsem o krok dále v poznávání našich měst.
Hana Polednová
No vida, co jsem se všechno dozvěděla o Litoměřicích. Prima fotky, Álo. Také počasí neřeším, stačí se dobře obléknout.
Jana Vargová
Co se jeden na íčku nedozví?! Díky za inspiraci i za virtuální procházku krásným městem.
Daniela Řeřichová
... Loket měří cca 60 cm, existuje pražský, moravský, vídeňský, atd., je to velmi zajímavé téma...
Daniela Řeřichová
Alenko, parádní fotografie a pěkné povídání. Litoměřice považuji za jedno z našich nejkrásnějších historických měst. Jsem tam zvána do galerie Gotické dvojče i jinam, ráda se stavím v parku V. Havla či v Kavárně s párou. Nádherné sakrální památky, moderní muzeum, upravené ulice, myslím, že se v královském městě dobře žije.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody