Všechny fotografie: Alena Tollarová
Vycházka se Senior pasem v Litoměřicích
22. 11. 2023Před několika lety se ke mně dostala informace o senior pasu a jeho výhodách pro seniory. Objednala jsem si jej a za pár dní mi pěkně v obálce pošta přinesla kartičku Senior pas. Přiznám se, že jsem ji zařadila mezi další karty a za celé roky ji ani jednou nevyužila.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
22.11.2023 13:23
No vida, co jsem se všechno dozvěděla o Litoměřicích. Prima fotky, Álo. Také počasí neřeším, stačí se dobře obléknout.
Jana Vargová
22.11.2023 13:08
Co se jeden na íčku nedozví?! Díky za inspiraci i za virtuální procházku krásným městem.
Daniela Řeřichová
22.11.2023 13:07
... Loket měří cca 60 cm, existuje pražský, moravský, vídeňský, atd., je to velmi zajímavé téma...
Daniela Řeřichová
22.11.2023 12:58
Alenko, parádní fotografie a pěkné povídání. Litoměřice považuji za jedno z našich nejkrásnějších historických měst. Jsem tam zvána do galerie Gotické dvojče i jinam, ráda se stavím v parku V. Havla či v Kavárně s párou. Nádherné sakrální památky, moderní muzeum, upravené ulice, myslím, že se v královském městě dobře žije.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA