Chci tady ještě být
FOTO: Z archivu Hany Šimkové

Chci tady ještě být

19. 11. 2023
Můj příběh rodina
Hodnocení:
(5.1 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
To je pěkný článek, a krásný čivaví pejsek.. To ti jistě věřím, že je to důvod k žití. A máš zastání, k ohlídání čumáčka. Tak ti přeji úspěšnou pomoc i od lékařů. Nemám už tvé telefonní číslo a tím spojení.. Měj se dobře...
Anna Potůčková
Článek se mě moc líbí. To že starší lidé mladým zavazí jsem nejvíce pocitovala v práci. Byli totiž mistři, kteří se snažili lidem před důchodem dát práci takovou ab ji zvládli a většinou to byla práce, kde se chvíli stálo a sedělo a pak také kde není moc fyzické zátěže. Ne vždy to ale šlo. A byli tam mladí lidé, kteří se neštítili docela nahlas před starší generací vypustit ze svých úst věty tipy " Ta stará p... zase dostala pohodovou práci a já musím tahat krabice na paletu. A to jen jedna věta z mnohých dalších. Jinak co se týká mých dcer, tak je mám na blízku, s mladší dokonce bydlíme pod jednou střechou a pomáháme si díky Bohu navzájem. Tobě Hani přeji všechno dobré, hodně zdraví, energie. Operace jistě dobře dopadne a určitě i já budu držet pěsti!
Zdena Tesařová
Hezký článek a k Vašemu uzdravení, přeji hodně štěstí! Nebojte se ! Budeme držet palce a čekat na zprávu, Jsem tady a zdravá!
Jana Kollinová
Krásný článek psaný srdcem. Děkuji
Jan Zelenka
Hanko, život i se zdravotními problémy stojí za to ho žít. Problémů mám fůru, ale občasná návštěva dcer a přítelkyně a posezení s přáteli dokáží vše kompenzovat. Hodně pohody do dalších dní!
Marcela Pivcová
Paní Hano, věřte tomu, že všechno dobře dopadne a s přítelem i pejskem budete dál prožívat hezké chvíle. Když - někdy s obavami - odjíždím z domova na lékařské kontroly nebo vyšetření, slíbím kočkám, kdy se vrátím, ať se Zuzkou hlídají a čekají. Sliby se přece mají splnit!
Zuzana Pivcová
Hani, v kardiochirurgii jsou naši lékaři opravdu mistři, vše bude dobré a Ty budeš moct napsat ještě hodně úsměvných článků.
Hana Práglová
Hani, život holt je boj.. Přeji hodně síly!!!!
Ingrid Hřebíčková
Paní Hanko, děkujeme obě dvě (já i sestra) za váš sice smutný, ale krásný článek. I my máme něco z vašeho života... Přejeme vám brzké uzdravení, ať se z vašeho návratu těší nejen pejsek a přítel, ale i my zde na íčku.
Štefan Haviar
Mládí je pryč a stáří se ohlašuje bolestmi, nejen na těle, ale i na duši! Kdo by chtěl odejít, pokud žije bez bolesti? Sám jsem starší než Vy, ale stále vitální. Jsme zatím s manželkou ve svém rodinném domku, při které máme i zahrádku, kde si vypěstujeme běžnou zeleninu a ovoce. Každé ráno vstávám bez bolesti, mám všechny klouby vlastní a proto se mohu věnovat nejrůznějším zálibám, i rannímu rituálu: rozcvičení kloubů a ranní intenzivní procházky, a stejně i večer.. Nejsem úplně zdráv, avšak vlastní fyzickou aktivitou se udržuji v dobré fyzické kondici. Na druhé straně po 80--tce Vás už nikdo nepotřebuje, mimo vlastní rodiny. Nemám zuby ale protézy, které nedrží, a ani sluch tak neslouží, tedy společenská prestiž je ta tam, ale nerezignuji. Nevyhledávám konflikty a nerezignuji na aktivní život v rámci domácnosti a stejné je to i s manželkou. Přesto mám jedno přání, netrápit se nemocemi a odejít z tohoto světa náhle.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody