FOTO: Z archivu Hany Šimkové
Chci tady ještě být
19. 11. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Taťana Veselá
19.11.2023 18:44
Ten konec byl nejhezčí - přítel :) konec dobrý, všechno dobré! Přeji Vám, Haničko, uzdravené srdíčko, hodně štěstí, vzájemné podpory a lásky ❤
Jana Jurečková
19.11.2023 18:39
Paní Hanko, nikdy si nesmíte připustit, že operace nedopadne. Já to tak mám a vždy když bylo něco důležitého přede mnou skončilo dobře. Z jednoho důvodu - protože jsem si to tak přála. Gratuluji k milému, kouzelnému pejskovi, je tak krásný, že bych ho hned chtěla. Díky moc za článek.
Eva Mužíková
19.11.2023 15:47
Hanko, hezky " se čteš". Tak až se po operaci zmátoříš, zase něco s humorem Tobě vlastním vytvoř.
Dana Straková
19.11.2023 10:02
Děkuji za váš článek. Moc vám rozumím, mám to taky tak... Hlavně přeju do dalších let zdraví a spokojenost. Člověk nemusí a ani nemůže být stále šťastný, stačí nebýt nešťastný❤️
Jana Šenbergerová
19.11.2023 09:37
Hanko, ty umíš hezky v jednom článku skloubit stesky i radost ze života. Přeji ti ho ještě kus s opraveným srdcem, milým pejskem a hodným přítelem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA