Všechny fotografie: Elena Valeriánová
Cinclus cinclus
15. 11. 2023Mám toulavé nohy, schválně nepíši boty, protože ať si ráno obuji jakoukoliv obuv - gumáky, pohorky, sandály a nebo botasky - mám chuť se toulat. Pravda je, že už nenašlapu tolik kroků jako dřív, ale to jen z nedostatku času. Doma mě totiž čekají povinnosti.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
15.11.2023 10:25
Eleno, Ty jsi opravdová fotodokumentaristka, já jen čučím. U nás na vodě uvidím a poznám jen kachny. Jen tak dál děvče.
Zuzana Pivcová
15.11.2023 09:46
Rozumíš přírodě a vážíš si jí, a ona se Ti za to odměňuje. Je to krása!
Naděžda Špásová
15.11.2023 09:38
Zasloužíš obdiv, tohle hned tak někdo neumí. Tvoje ranní vycházky bych nedala. Přeji ti další krásné ranní zážitky.
Alena Tollarová
15.11.2023 09:06
Eleno, děkuji za krásnou fotoreportáž od vody. Sice jsem si přečetla modrý nápis NEČUM, ale já tedy čumím. A ráda. Skorec patří k ptáčkům, které asi nikdy naživo neuvidím. V okolí nemám živou vodu, na které bych je mohla pozorovat. Na širokém a líném Labi se potápí a o kus dál vynořují kormoráni. Ať se Ti dál daří podobné fotoúlovky.
Vladislava Dejmková
15.11.2023 08:47
Krásná vizualizace se slovním doprovodem. Já ptačí laik jsem ji moc a moc ocenila.
Hana Rypáčková
15.11.2023 08:27
To je nádhera.. Skorce na potocích a Volyňce ráda pozoruji, ale vyfotit je neumím....Vlastně jsem ráda, že ptáky aspoň vidím a poznám..
Jana Šenbergerová
15.11.2023 08:13
Eleno, skvělé fotky i článek. Vypadá to, že se můj oblíbený říční opeřenec přestěhoval k řece Bělé. Letos jsme ho nevídali. Pozorovat ho, je čirá radost, o kterou jsme letos přišli.
Marie Novotná
15.11.2023 06:50
Prvně jsem ho viděla na vlastní oči před několika lety.je to nádhera ho pozorovat. Děkuji za krásné foto z jeho prostředí a článek
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA