Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jan Zelenka
11.11.2023 23:04
Hanko, parádní akce.
Hana Polednová
11.11.2023 22:06
Ještě jednou všem moc děkuji za hezké komentáře. Marcelo, asi bychom se ani nesetkaly, protože ty jsi chodila v Bohnicích a já v Ďáblicích.
Elena Valeriánová
11.11.2023 21:33
Hanko, já Ti ty CAPáky prostě závidím. Máte zřejmě skvělou partu a to je úžasné, těšíte se na sebe a umíte se bavit. A to je na životě, a seniorském životě zvlášť to dobré. Přeji Vám všem hodně společných kilometrů, radosti a pohody.
Marcela Pivcová
11.11.2023 20:25
Hano, nevím, jestli jsme se někdy v CAP Prahy 8 nesetkaly - několik roků jsem chodila do Mazurské na programy Centra - hlavně počítače, někdy výtvarné činnosti, vycházky ale spíš výjimečně. Když jsem se rozhodla pobývat více v jižních Čechách než v Praze, už se bohužel programů v CAP účastnit nemohu.
Alena Tollarová
11.11.2023 20:07
Hanko, skočila jsi do pražských aktivit rovnýma nohama. Škoda, že něco takového není i pro seniory u nás.
Jitka Hašková
11.11.2023 19:50
Hanko, prima setkání, gratuluji.
Martina Růžičková
11.11.2023 19:32
Na fotkách je vidět, že jste super parta. A těch dobrot!!! :-) Přeji spoustu dalších společných kilometrů.
Marie Seitlová
11.11.2023 17:55
Hani, krásná akce.
Marie Měchurová
11.11.2023 17:30
Není nad to, mít dobré přátele. Taky máme takovou skupinu postarších turistů, a je nám spolu dobře. Tak ať Vám to šlape!! Dobroty vypadaly lákavě.
Hana Polednová
11.11.2023 17:22
Děkuji všem, že nahlédly a komentovaly. Nosit to občerstvení v batohu nebo tašce cestou lesem nebylo nic jednoduchého, je to i daleko od MHD, kdo šel přímo. Vše je o lidech. Nevím, co bude za pár let, noví nepřibývají, jsme stále stejná parta roky a věkový průměr se zvyšuje.
Načíst starší příspěvky