FOTO: Jana Vargová
Je to věkem, zamilovaností nebo roztržitostí?
13. 11. 2023Zprvu to vypadalo jako další příjemné posezení a popovídání u dobrého kafíčka dle hesla - o nepřítomných jenom špatně. My tři babky naštěstí ještě nevypadáme jako vybledlé a vysušené sudičky, a to díky poněkud plnějšímu exteriéru.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Koldová
1.12.2023 23:58
Zdravím...v úterý jsem byla u praktického lékaře na očkování proti chřipce,na dotaz jak se cítím jsem odvětila že přiměřeně k věku/81+/,ale že poslední dobou dost zapomínám.Tak chtěl po mě nějaký příklad a já jsem si nemohla na nic vzpomenout hihihi
Jana Kollinová
15.11.2023 10:56
Totéž mě potkává stále častěji a v těch nejpodivnějších podobách. Dříve jsem se tomu od srdce zasmála a dávala to mezi přáteli k lepšímu, ale nyní mi některé absurdní situace vhánějí slzy do očí - těch humorných ubývá.
Soňa Prachfeldová
14.11.2023 16:34
No jo občas v tom lítáme všichni. Na parkovišti mi nešlo odemknout auto , říkám do prčic, co se děje , no odemykala jsem podobné. A což na zahradě, věčně mi někdo schovává lopatku, nůžky, no hraju si jen tak na schovku sama se sebou.
Zuzana Pivcová
13.11.2023 19:21
Mně se dnes stalo, že jsem vstala s pocitem, že je neděle. Proto jsem se divila, proč sousedé odjeli autem do práce. Již možná před 15 lety jsem se jednou ráno probudila s pocitem, že jsem zaspala. To bylo v době mé práce ve vojenském archivu, kdy jsem byla od 8 ráno zodpovědná za chod studovny pro veřejnost. Snažila jsem se dovolat do práce, že přijdu později, ale nikdo nikde telefon nebral. Pak mi došlo, že je neděle. Teď však blbnu čím dál víc. Hledám brýle, které nemám na čele, ale přímo přes ně koukám a na nose je necítím.
Jana Vargová
13.11.2023 17:14
Všem se omlouvám, že kvůli šmátrání po displeji bez brýlí jsem sama sobě dala hvězdičky. :(
Lenka Kočandrlová
13.11.2023 15:38
Co jsem v důchodu,tak mám stále pocit,že je sobota,neděle nebo svátek. Věci si dávám stále na stejná místa,tak se mi nemůže stát,že bych něco hledala.To spíš si nevzpomenu,jak se jmenoval někdo, třeba nějaká herečka, a pak si v duchu říkám abecedu a snažím se vzpomenout jméno, a pak naskočí i příjmení.
Zdenka Soukupová
13.11.2023 13:46
Jano a všichni diskutující, spadl ze mě stres, že ta zapomnětlivka jsem jen já. Díky za to. S mobilem mám taky "nervovou" příhodu. Dala jsem ho na nabíječku v obýváku. A protože šňůrka není moc dlouhá, položila jsem telefon na podlahu vedle křesla, kde nebyl moc vidět a šla jsem něco připravovat do kuchyně. Pak jsem chtěla někomu zavolat a telefon nikde. Ani nespočítám, kolikrát jsem proběhla byt a na jakých nepravděpodobných místech jsem ho hledala. Dokonce i v ložnici pod polštářem, kam ho nikdy, ale fakt nikdy nedávám. Pak mě napadlo, že zavolám dceři, aby mě prozvonila, že tak telefon najdu. Když mi došlo, co je to za blbost, s chutí jsem se zasmála. A ten smích mě asi probudil, protože jsem si vzpomněla, kde ten zatracený telefon je. Ach jooo... Co s tím?
Ludmila Černá
13.11.2023 13:07
Bezva zjištění, že jsme na tom všechny stejně. Pro uklidnění, před mnoha lety, ještě co by hodně mladá holka, jsem pracovala v PS jako mechanik. A tenkrát nás pobavil příběh jedné operátorky. Vyběhla do práce jen v kombiné. Naštěstí mrzlo a hned před domem jí došlo, že je nějaká zima. Otočila se a utíkala domů pro sukni. Bylo jí v tu dobu ani ne třicet. Ale měla doma tři malé kluky a ty vypravovala do školka, škola. A dělala od sedmi, ne-li od šesti. Jinak jsem taky rozesmála dceru, když jsem s ní mluvila telefon a stěžovala si, že nemůžu najít mobil. Atd.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA