Jan Thorovský. FOTO: Blahoslav Hruška
Jan Thorovský: Jak jsem prohrál život
4. 11. 2023Krásná růže v sadu kvetla... Pokud znáte tuhle písničku v podání Spirituál Kvintetu, tak vězte, že sólo na nahrávce zpívá Jan Thorovský, zpěvák a pianista této legendární folkové skupiny.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
5.11.2023 22:17
"Krásná růže v sadu kvetla u besídky ve křoví, ta mé milé hlavu spletla, chtěla ji mít v pokoji :-)) ."
Jitka Caklová
5.11.2023 05:54
Na místě pana Jana Thorovského bych bych řekla; "Jak jsem se prohrál životem."
Soňa Prachfeldová
4.11.2023 19:21
Dělat to, co muzikanta plně naplňuje, hudbu, tak je to pro něho milované zaměstnání.
Jiří Dostal
4.11.2023 17:45
:-) Madrigaly, to je moje, bez nich umírá romantismus jako tajemství budoucnosti a já tápu, kde je dnes... :-)
Irena Mertová
4.11.2023 11:59
Zajímavý rozhovor. Opravdu, výraz "prohrát" a "prohrát" mohou mít docela různé významy:-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA