FOTO: Poskytnuto z rodinného archivu Michaely Přibové
Můj vzor
29. 10. 2023Mám-li se zamyslet nad někým, kdo mne okouzlil, koho jsem obdivovala, aspoň na čas, neboť vkus a názory se mění, zmínila bych se o dvou lidech z dětství.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Michaela Přibová
31.10.2023 12:37
Děkuji vám všem za příspěvek do diskuze. Vážím si všech vašich příspěvků.
Naďo, my jsme moc krásných zážitků v dětství taky neměly. To Aninka nám dětství proteplovala.
Vando, děkuji za přivítání. Opravdu jsme tu dlouho nebyly, plných sedm biblických let (a hubených) :(
Jana Kollinová
30.10.2023 12:35
Není mnoho lidí, kteří by nezištně nabízeli a poskytovali pomoc. Měla jsem a mám obrovské štěstí, že takovou paní mi život přivedl do cesty. Když se mi v noci stal úraz, tak mě do příjezdu sanitky umyla, oblékla, do tašky dala nezbytné věci pro delší pobyt v nemocnici a téměř tři měsíce se staral o moji fenku, pomáhala nám ještě dlouhou dobu po návratu z nemocnice. Přitom to byla "JEN" sousedka, se kterou jsme se potkávaly a prohodily vždy pár slov. Neuvěřitelné už s přihlédnutím k jejímu věku - 85 let. Dobrý člověk stále žije.
VANDA Blaškovič
29.10.2023 19:25
Michaelo, ahoj, tys tu dlouho nebyla!! Moc ráda Tě tu vidím. Naposledy si pamatuji, že jste se stěhovaly se ségrou do chalupy… moc jsem Vám držela palce…jak je? ❤️ Kolik je to let? …
Zuzana Pivcová
29.10.2023 13:55
Ono to, Míšo, bývá často tak, že když Ti někdo nabízí pomoc, tak za to očekává nějakou protislužbu (je to tak i v politice). Není divu, že pak někteří lidé už předem žádnou pomoc nechtějí, říkají si: Co asi ode mě bude chtít? Tak je to asi i s lidmi u vás na venkově, ta tendence zobecňovat. Myslím, že důležité je, jaký pocit z toho máte by.
Naděžda Špásová
29.10.2023 13:22
Je hezké, když máme nezapomenutelné vzpomínky na dětství a mládí. Já to bohužel říct nemůžu, ty moje moc hezké nejsou.
Daniela Řeřichová
29.10.2023 09:57
To je citlivé vyznání. Ani já jsem neuctívala idoly – zpěváky apod., ale vážím si statečných, laskavých a obětavých lidí. Takoví ovlivnili můj přístup k životu. I já mám "svou Aninku."
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA