FOTO: Jan Zelenka
Kdyby zvířata uměla mluvit!
26. 10. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
27.10.2023 12:44
Stačí, že mají oči, těmi toho hodně řeknou. A tělem, jak dokážou vyjádřit emoce. Naši kocouři, když nesu jídlo, tak se můžou přetrhnout, jak se lísají.
Hana Rypáčková
27.10.2023 10:42
Úplně vás vidím, jak to je hezky napsané..Nikdy bych si nepomyslila, že mi psí kamarádka nahradí milovaného člověka. Pudlíci byli součástí rodiny, s Eliškou jsme samy a tak si stále povídáme. Ona tělem , já mluvím. Dáváme si dobrou noc i dobré ráno. Máme se rády. Ale když se vzdálím na víc než hodinu, dostanu při návratu pěknou držkovou. Honem s ní v náručí běžím ven. Jinak by vzbudila celý dům. Nadává , vyčítá a poskakuje u toho jako gumová. To samé , jak někdo zazvoní, musím otevřít dveře do chodby a jde návštěvě naproti. Přeji vám hodně hezkých společných chvil.
Miloslava Richterová
26.10.2023 20:30
Hezké čtení i fotky, vzpomněla jsem si na všechny oči našich dřívějších pejsků ..
Zuzana Pivcová
26.10.2023 19:28
Myslím, že s kočkami si své emoce dokážeme dávat velmi dobře na srozuměnou, i když ze strany koček až na výjimky neverbálně. Zato papoušek, ten tu mluví čím dál víc.
Věra Ježková
26.10.2023 16:34
Jendo, víš, že by se mi nelíbilo, kdyby zvířata uměla mluvit. A oba víme, že mluví, i když nemluví. Hezky jsi to napsal. Fotky Britney jsou kouzelné. Už se na ni těším. :-)
Hana Řezáčová
26.10.2023 15:38
Pěkné čtení ... Dvě hvězdičky jsou omyl - nějak to ten mobil, potvora, dělá sám :-), měl být plný počet ...
Jitka Hašková
26.10.2023 14:47
To je pravda, pravdoucí. Také vzpomínám na naši Majku, všechno se dalo vyčíst z jejích očí.
Alena Velková
26.10.2023 13:00
Krásné zamyšlení...je pravda, že když mluvim, Bobina mi rozumí a já už znám všechny možné výrazy její tváře a rozeznávám, co chce podle způsobu stěkání. Jsou to prostě miláčkové, bez kterých by nám bylo smutno.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA