Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Trochu podzimní inspirace do vaší kuchyně
21. 10. 2023Když jsem vybírala recepty do tohoto článku, myslela jsem na to, že s příchodem podzimu většinou začínáme vařit i jíst trochu jinak než v létě. Vedra už konečně pominula, a tak nám nevadí strávit i nějakou tu chvíli u sporáku. A připravit si k jídlu něco zcela jiného než během horkého léta.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
11.11.2023 14:31
Vlaďko, opět skvělé jedlé recepty s fotkami. Teď jsem znovu nahlédla, zapomněla jsem předtím poochválit.
Helena Přibilová
25.10.2023 19:03
Myslím, že by mi všechna uvedená jídla zachutnala. Dávám však přednost rychlé přípravě, takže určitě vyzkouším thajské nudle a salát z kysaného zelí.
Miluše Hasenohrlová
22.10.2023 15:23
Všechna jídla vypadají mňamozně. Jelikož jsem zastánce rychlého vaření, zkusím thajské nudle. Rychlé a určitě dobré.
Jana Šenbergerová
22.10.2023 10:43
Žádnou z těch dobrot bych nepohrdla. Něco z vašeho jídelníčku už se zabydlelo na našem stole. Zase bych mohla něco přidat. Díky!
Alena Švancarová
21.10.2023 19:12
Všechno na talíři vypadá moc pěkně.Jste šikovná a asi ráda vaříte.
Jan Zelenka
21.10.2023 18:49
Lákavé recepty. Něco z toho určitě udělám. Kromě hovězího, které jako artrotik nejím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA