Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Trochu podzimní inspirace do vaší kuchyně
21. 10. 2023Když jsem vybírala recepty do tohoto článku, myslela jsem na to, že s příchodem podzimu většinou začínáme vařit i jíst trochu jinak než v létě. Vedra už konečně pominula, a tak nám nevadí strávit i nějakou tu chvíli u sporáku. A připravit si k jídlu něco zcela jiného než během horkého léta.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
21.10.2023 18:45
Vlaďko, ty seš prostě 1. Ty květákový placičky a kysaný zelí určitě udělám. Už se těším. :-) :-) :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
21.10.2023 18:09
Vše vypadá skvěle a zkusím hned ten první recept s červeným vínem. Mám čerstvé bylinky ze zahrádky. V článku jsou zajímavé inspirace a já bych dala i 10 hvězdiček. Dík.
Zuzana Pivcová
21.10.2023 17:59
Nejvíc mám podle fotek chuť na květákové placičky a nudle. Díky za nabídku.
Marie Měchurová
21.10.2023 17:53
Vlaďko, všechny pokrmy vypadaj moc lákavě. Top jsou ale nudle pro dva, to musí být kulinářský zážitek.
Anna Potůčková
21.10.2023 17:28
Za mě květákové placičky TOP. Jinak sloní slzy jsem už kdysi také dělala a určitě dle Tvého receptu udělám znovu. Vypadají moc dobře.
Věra Ježková
21.10.2023 16:16
Vlaďko, pěkné recepty. Určitě bych si vybrala a udělala květákové placičky a zelný salát.
Margita Melegova
21.10.2023 14:22
Neodmitla bych pozvani na takovy obed, bohaty vyber jen naplanovat do tydenniho jidelnicku.
Jana Kollinová
21.10.2023 13:05
Paní Vlaďko, obdivuji Vaše, dle mého názoru, téměř neslučitelné dovednosti a znalosti, jakými jsou IT, kulinářské nadšení a to umocněno tvůrčím psaním a nevím čím ještě. Je sobota, poledne, před sebou mám 500 g žampionů a při pohledu na fotografie připojené k článku budu ráda, když se mi podaří vytvořit něco jedlého. Zaujal mě recept s květákovými placičkami. Blanšírovaný květák mám v mrazáku a za pokus to stojí. Salát s kysaného zelí je také velmi zajímavý.
Miloslava Richterová
21.10.2023 12:54
To je nádhera, jestli se jí očima, tak už teď jsem si pochutnala :-) prosím, přidej zas něco brzy. Povidla i jídla z trouby mám také ráda. Sloní slzy vyzkouším jako první, díky :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA