Trochu podzimní inspirace do vaší kuchyně
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

Trochu podzimní inspirace do vaší kuchyně

21. 10. 2023

Když jsem vybírala recepty do tohoto článku, myslela jsem na to, že s příchodem podzimu většinou začínáme vařit i jíst trochu jinak než v létě. Vedra už konečně pominula, a tak nám nevadí strávit i nějakou tu chvíli u sporáku. A připravit si k jídlu něco zcela jiného než během horkého léta.

gastronomie recepty
Hodnocení:
(5 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Lazarová
Vlaďko, ty seš prostě 1. Ty květákový placičky a kysaný zelí určitě udělám. Už se těším. :-) :-) :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Vše vypadá skvěle a zkusím hned ten první recept s červeným vínem. Mám čerstvé bylinky ze zahrádky. V článku jsou zajímavé inspirace a já bych dala i 10 hvězdiček. Dík.
Zuzana Pivcová
Nejvíc mám podle fotek chuť na květákové placičky a nudle. Díky za nabídku.
Marie Měchurová
Vlaďko, všechny pokrmy vypadaj moc lákavě. Top jsou ale nudle pro dva, to musí být kulinářský zážitek.
Anna Potůčková
Za mě květákové placičky TOP. Jinak sloní slzy jsem už kdysi také dělala a určitě dle Tvého receptu udělám znovu. Vypadají moc dobře.
Věra Ježková
Vlaďko, pěkné recepty. Určitě bych si vybrala a udělala květákové placičky a zelný salát.
Margita Melegova
Neodmitla bych pozvani na takovy obed, bohaty vyber jen naplanovat do tydenniho jidelnicku.
Jana Kollinová
Paní Vlaďko, obdivuji Vaše, dle mého názoru, téměř neslučitelné dovednosti a znalosti, jakými jsou IT, kulinářské nadšení a to umocněno tvůrčím psaním a nevím čím ještě. Je sobota, poledne, před sebou mám 500 g žampionů a při pohledu na fotografie připojené k článku budu ráda, když se mi podaří vytvořit něco jedlého. Zaujal mě recept s květákovými placičkami. Blanšírovaný květák mám v mrazáku a za pokus to stojí. Salát s kysaného zelí je také velmi zajímavý.
Miloslava Richterová
To je nádhera, jestli se jí očima, tak už teď jsem si pochutnala :-) prosím, přidej zas něco brzy. Povidla i jídla z trouby mám také ráda. Sloní slzy vyzkouším jako první, díky :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody