Ilustrační foto: Pexels
Potvrzeno: Jsem dinosaurus
20. 10. 2023Podívám se na datum narození a vím, že nepatřím mezi rozvíjející se poupátka. Potvrzuje to i pracovnice v obchodě u samoobslužných pokladen, když načtu kód láhve s alkoholem a displej mi přikáže, že mám počkat na obsluhu, aby potvrdila můj věk.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
20.10.2023 13:48
Moc hezky a s vtipem napsáno. Proti mne jste úplný génius. Já jsem totiž stará konzerva. Technické novinky mi nic neříkají. Jen počítač jsem zvládl docela dobře, neboť ho využívám od samých počítačových počátků a dovedu si ho i sám opravit. Napsal jsem na něm i všechny své knihy. I fotky moc rád upravuji. Ale ta moderní terminologie je bizár, který nesnáším. Vše se dá říci i normálně česky.
Zuzana Pivcová
20.10.2023 13:15
Nemám žádné mladé příbuzné, takže takováto slovní zásoba je mi cizí a jistě už do smrti bude. Pro své užívání se pouze potřebuji vyznat v základních funkcích počítače, orientovat se na internetu a umět stáhnout fotky. Kvízy, které si udělám na Novinkách, mám vesměs správně nebo převážně správně, a to je jen třešnička na dortu. Třeba, až přijdu příště na svět, budou tu ti dnešní dinosauři a já E. T. :-D
Zdenka Soukupová
20.10.2023 13:04
Já jsem taky dinosaurus. Možná i noob, jak píše Vlasta, ale to nevím, co je (dinosaurus vím). Ale pomaloučku, pomaloučku se od vnoučat přiučuji. Už chápu, co to znamená, když si ze mně dělají "prank". :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA