Perly Balkánu - perla č.1: Chorvatsko
Všechny fotografie: Marie Měchurová

Perly Balkánu - perla č.1: Chorvatsko

18. 10. 2023

Letošní začátek podzimu s nádherným počasím přímo vybízel k nějakému cestování. My jsme využili nabídku jedné nejmenované osvědčené cestovní kaceláře z Valašského Meziříčí, a přihlásili jsme se na poznávací zájezd z názvem Za krásami balkánských perel.

cestování Chorvatsko
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Vybrali jste si zajímavý zájezd s návštěvou krásných a historicky zajímavých míst. Ráno v probouzejícím se Dubrovníku muselo být kouzelné. (Fotky v textu mám ráda. Mohu tak obojí vnímat společně. )
Dana Kolářová
Fotky v galerii by lépe vynikly. Článek je moc dlouhý.
Jan Zelenka
Na Chorvatsko, včetně Dubrovníku a Splitu, mám ty nejhezčí vzpomínky. Byli jsme tam se ženou několikrát a kvůli lepšímu vnímání té země jsem se učil i chorvatsky. Své dojmy z Chorvatska jsem se pokusil vylíčit ve dvou cestopisech.
Daniela Řeřichová
Marie, veliké poděkování za článek, kde se text nádherně snoubí s fotografiemi. Podobně jako ostatním jsi mi připomenula kouzelné chvíle prožité v uvedených místech. Ráno v Dubrovníku ti trochu závidím... :-)
Alena Velková
Maruško, moc hezké...zavzpomínala jsem si na naší cestu před 40 lety...později jsme už jezdili jen na Istrii, protože je blíž.
Blanka Lazarová
Marie, pěkně napsaný i nafocený cestopis. V Dubrovníku jsem byla hodně dávno a bylo tam hodně teplo . Asi by se mi tam v tuto roční dobu líbilo ještě víc. Díky za vyvolání pěkných vzpomínek. :-)
Naděžda Špásová
Hezké fotky. V Chorvatsku jsme byli dvakrát, na Pelješacu a na Víru. Tam bych chtěla ještě jednou. Ostrovy se mi líbí.
Vladislava Dejmková
I pro mě jsou fotografie hezkou vzpomínkou na místa, která jsem kdysi navštívila a bylo mi tam dobŕe.
Elena Valeriánová
Marie, máš pravdu mnohá místa na tvých fotografiích jsem viděla na vlastní oči. V Dubrovníku jsme byli při sví první dovolené u moře, ve Splitu několikrát a obdivovali jsme starodávné skvosty. Hezký článek i fotografie, těším se na další.
Zuzana Pivcová
Naše maminka byla kdysi jako svobodná, to ještě za 1. republiky, v Dubrovníku, měla ještě na památku pár malých černobílých fotografií. My dvě dcery jsme se tam nedostaly nikdy. Já jsem z celého Chorvatska zažila jen letiště v Zagrebu, odkud nás služebním autem dovezli do slovinské Lubljany. Děkuji za moc pěkný cestopis.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody