Pátek  třináctého a já
Ilustrační foto: Pexels

Pátek třináctého a já

14. 10. 2023
knihy Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Blbne mi počítač. Zlobí myš druhá přidaná obrazovka. Asi proto, že není pátek třináctého. To slovo ojvete má být správně pokvete.
Libuše Křapová
Hani, díky :-) Mně už ty ibišky kvetou, dovezla je tam tehy Majka Seitlová :-) Určitě ojvete i tobě :-)
Hana Polednová
Libuško, hezký a vtipný článek. Mám to jako ty, pátek třináctého pro mě není žádný strašák. A tvůj věnovaný ibišek v Srbsku pěkně roste, jsem zvědavá, zda bude i květ. Gratuluji k vydání knížky a přeji ti hodně zdravíčka k dalším jízdám do kopce i psaní pohádek.
Vladislava Dejmková
Gratuluji ke knížce a držím palce.
Libuše Křapová
Šmarjápano - to je tak když si člověk hned po sobě komentář nezkontroluje. Samozřejmě ne Fíky - ale Díky :-)
Libuše Křapová
Fíky za hezké komentáře :-) A samozřejmě mne velmi těší, že o knížku je už teď zájem. A napsat vám do ní věnování pro mne bude čest :-)
Irena Mertová
Líbo, to jsou skvělé zprávy! Mj. neznám opravdu nikoho, koho by kousnul netopýr. :-). Je to fajn, že už zase s Jindrou vesele jezdíte po kraji. A na papírovou knížku se samozřejmě těším, to tě pak poprosím i o věnování pro moje holčičky :-). Pátek třináctého neřeším.
Taťana Veselá
Gratuluji ke knížce :-)
Marie Ženatová
Milá Libuško* pěkně zdravím - děkuji za výborné zpávy a přeji další vynikající tvůrčí elán*
Alena Vávrová
Milá Libko, už jsem Tě docela dlouho postrádala, tak mě Tvůj návrat potěšil. S pátkem třináctého nemám problém, neb jsem se v pátek třináctého narodila a ještě ke všemu v hodině vlka 8-)) .

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody