Ilustrační foto: Pexels
Pátek třináctého a já
14. 10. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Braunová
14.10.2023 21:03
Knížku bych si koupila a jestli by to šlo,tak s autorským osobním podpisem a děkuji předem. Na TŘINÁCTÉHO A PÁTEK nemám problém,ale kanál obcházím a před černou kočičkou běžící přes ulici si 3x odplivnu.
Libuše Křapová
14.10.2023 17:37
Tý jo, já teď přišla na jeden kiks. Článek mám původně vyvěšený právě na Matyldě, tam se mi do textu podařilo vložit i fotky. K nim jsem vkládala popisky. A teď najednou koukám, co je to tady na íčku v článku za nesmysl a nelogičnost. To se mi sem vloudil popisek jedné z fotek ***První odpočinková pauza směr Nevšová. Vypadá to, jako mé víkendové bydlení. *** To jsem vyfotila posed, který vypadá jako Ježibabina chaloupka. Moc se omlouvám, pokud to lze, tak si tu větu zkuste při čtení vypustit. A když to nepůjde, můžete se mi aspoň smát. Jako správná čarodějnice totiý propaguji své bydlení i tam, kde se to ale vůbec nehodí.
Věra Ježková
14.10.2023 17:31
Libuško, jsi hodná čarodějnice. A umíš krásně psát. Proti pátku třináctého nic nemám. :-)
Libuše Křapová
14.10.2023 16:59
Majko S., tvůj ibišek mi také pořád kvete. něco jsem už i rozdala, tři mi zbývají. Z toho se jedn rozhodl, že zima nebude, roste do výšky a pořád nasazuje nová poupata :-)
Alena Velková
14.10.2023 16:03
Jízda do kopce jako jednotka převýšení...to mě dostalo :-) Jinak gratuluju ke knížce!
Dana Puchalská
14.10.2023 15:40
Ahoj Libuš.... Děkuju za milé povídání. A že neumíš fotit,no a co ? Ty zase umíš krásně psát. Tak ať je Tobě i Jindrovi jen a jen líp.
Marie Seitlová
14.10.2023 15:09
Libuško, nyní na tebe často vzpomínám, stále mi kvete tvůj ibišek. A 13 také neřeším,je fajn, že blog zůstává.
Blanka Lazarová
14.10.2023 15:00
Libo, i mě nechává pátek 13. v klidu. Jsem ráda, že se ti daří. :-)
Alena Tollarová
14.10.2023 11:40
Ahoj Libuško. Taky si kolikrát říkám, jak k tomu nařčení, že přináší smůlu, chudák pátek 13. přišel? Nepamatuji se, že by mi zrovna tento den nějakou smůlu přinesl. Včerejšek na výletě s íčkem byl docela výživny, ale nakonec události, které v první chvíli vypadaly nepříjemně, vzaly dobrý konec. Přeju Ti trvalé probuzení a hodně tvůrčí invence :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA