Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Kdo hledá, najde
13. 10. 2023Ano, kdo hledá většinou najde. Je jedno co hledáme, já jsem, po třech dnech doma oznámila v úterý po obědě, že musím ven. Počasí bylo jako stvořené pro hledání nových koutů našeho města.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
13.10.2023 10:04
Naďo, udělali jste si pěkný výlet. Na Střekově jsem byla kdysi dávno. Hezké fotky a ta titulní je úplně luxusní. :-)
Jana Kollinová
13.10.2023 10:03
Skvělá fotoreportáž. A že je u nás krásně, jen se naučit dívat. Naďo, díky.
Jarmila Komberec Jakubcová
13.10.2023 07:55
Naďo máš dar umět se okolo sebe dívat a pak to hezké okolo sebe vyfotit .
Soňa Prachfeldová
13.10.2023 07:30
Ano, jen se podívat, co vše máme kolem sebe. A objevujeme. Krásná procházka, krásné fotky.
Alena Velková
13.10.2023 07:21
Moc hezké fotky...krásně barevný podzim. Jen já mám asi po ránu slabší rozjezd...přečetla jsem, že máte zahradu v Brně, tak mi článek nedával smysl, ale na druhý pokus jsem to dala :-))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA