Můj podzim života: Je čas říci - dost!
FOTO: Jana Vargová

Můj podzim života: Je čas říci - dost!

23. 10. 2023

Kdyby se v lidském životě střídala období jako v kalendářním roce, tak... Raději tuto myšlenku nerozvíjím, možná bych se dostala ke zjištění neskutečného zmatku, či spíše k hlouposti o něčem podobném přemýšlet.

Podzimní soutěže 2023 stárnutí životní styl
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(5 b. / 34 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Tak to je, relativně máme více času na své koníčky, ale asi je jich dost. Jenže nic nám neuteče, zítra je také den. No není to krása?
Helena Štěpánková
Palec nahoru za vaše aktivity, i za to, jak jste je hezky sepsala.
Naděžda Špásová
Taky jsem jako důchodce chodila do práce. Bylo to od nás kousek, bylo to na dohodu, vydržela jsem to asi dva roky. Pak jsem zažila tak trochu šikanu a tak jsem ze dne na den za sebou práskla dveřmi. Takovou úlevu jsem zažila, když jsem po nemoci dala výpověď v zaměstnání. Od té doby je mi dobře.
Miloslava Richterová
Však ono se to srovná, gratuluji k dobrému rozhodnutí :-)
Ludmila Černá
Tak to jste dobrá. Já do práce nechodím rok a stejně nestíhám. Protože jak zmizelo musím, flákám se. Zvolnila jsem. No, pravda je, že jsem letos byla 2x týden po výletech. A že dík tomu bylo víc práce kolem včel. Ale stejně už zase pošilhávám po nějaké brigádě, teď, přes zimu, mně prostě lidi chybí.
Marie Novotná
Jsem na tom tak nějak stejně. Moc ráda jsem se vrátila po TEP kyčle do práce. Lidský element by mi chyběl k životu. Hezky je to napsané.
Marie Ženatová
Díky moc za vaši hezkou úvahu ♥ I já jsem měla do letošního jara svoje "externí zaměstnání jako rozmar seniora" - mnozí moji respondenti na to také už udiveně reagovali. Ale stále se snažím být trochu aktivní a mezi lidmi - a to mne skutečně neustále dokonale dobíjí pozitivní energií ♥
Věra Lišková
Každý to má jinak, pokud chodíte do práce ráda, možná vám bude chybět setkávání s lidmi. ale pravda je, že síly časem ubývají. Dnes trochu lituji, že jsem pracovala déle, cestování odkládala na pozdější dobu a nepočítala s tím že přijdou zdravotní problémy.
Jan Zelenka
Velmi racionální úvaha. I náš seniorský věk je možné brát pozitivně.
Jana Jurečková
Já vám moc fandím a děkuji za článek. Jsem na tom podobně. Mám tolik práce a úkolů naplánovaných, že si jen smutně říkám - " kde na to všechno vezmu čas ".

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%