Vězeň č. 4
Ilustrační foto: Pixabay

Vězeň č. 4

11. 10. 2023

Píši o sobě. V jaké situaci se právě nacházím. Na nohejbale a při dopadu na stojnou nohu se ozvalo rupnutí. Všichni na kurtu to slyšeli. Je to zvuk praskající suché větve. Na druhý den noha šup do sádry a další týden operace a znovu sádra. Tentokrát na 6 týdnů.

aktivní senioři stárnutí zdraví
Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Vězni č.4 přeji aby se noha dala co nejdříve do pořádku a hlavně ab také nebolela.
Dana Puchalská
I já přeju vězni č.4,aby byla noha v pořádku. Vím o čem píšu. Jo kosti jsou někdy až moc křehká část našich těl....
Alena Velková
Tak ať se vám noha dobře hojí a moc nebolí... věřím, že i v domácím vězení se nebudete nudit.
Jiří Dostal
:-) Veletrh splněných přání.... :-)
Miloslava Richterová
Díky, přeji trpělivost a dobré uzdravení. Můj muž taky slyšel praskot větve, při fotbale, už je to dost let, vyléčil se, ale ke sportům jako dřív se už vrátit nesmí. Naštěstí (pro mne) může zrýt zahrádku :-) Tak hodně štěstí!
Martina Růžičková
Přeji vám, abyste se brzy mohli se ženou opět toulat po horách. :-)
Blanka Lazarová
Jindřichu a Jano, rozumím velice. Byla jsem 3 měsíce na jedné noze a na berlích, nyní už 2+2 a učím se chodit. A ten komfort ve dvou mi už chybí dlouho, obzvlášť teď. Přeji vám, ať se daří bez komplikací a posunuje se to k lepšímu. :-)
Jana Kollinová
Zpočátku jsem článek vnímala jako chválu stavu manželského, ale po Vaší kritice singl existence jsem rychle "vystřízlivěla."
Jana Kollinová
Pane Berko, přeji Vám brzké uzdravení v láskyplné péči manželky. Před rokem jsem měla úraz s trvalými následky a po dvou měsících na oddělení následné péče jako singl seniorka dlouho hledám opět své místo na slunci. Chápu o čem píše, ale Vaše závěrečná úvaha o singl jedincích se mi zdá příliš ovlivněna komfortem ženatého muže opečovávaného manželkou a velmi málo tolerantní k těm, jejich singl dráha nebyla primární vztahovou volbou - můj případ a mnoha dalších zde na i60.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody