Foto: archiv Jana Zelenky
Můj podzim života: Bilancovat, nebo dál hledat?
7. 10. 2023Pokaždé, když jsem dokončil nějakou knihu, měl jsem z toho, pochopitelně, dobrý pocit. Vždy jsem ale přemýšlel, co bych měl napsat na její úplný závěr. Jak by měl vypadat takový doslov, aby měl smysl a nebylo to jen nějaké prázdné klišé.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
7.10.2023 12:11
Jendo, pište dál. A to, co napíšete si vždy nějaké čtenáře najde. V mnohém se s vámi ztotožňuji, v něčem ne. Ale tak to má být. Přeji vám, ať se daří tak, abyste byl spokojený hlavně vy. A moje na závěr je : CARPE DIEM. :-) :-) :-)
Naděžda Špásová
7.10.2023 12:04
Jendo, přestaň se patlat ve svém životě, protože říkat si co mám a nemám nemá smysl. Prostě dělej co máš rád, bav se , choď na procházky, máš super kamarádku, máš Britney, na nějaké bilancování zapomeň. Nemá to cenu. Co se má stát se stane.
Jan Zelenka
7.10.2023 11:06
Dámy, děkuji. Tato úvaha nebyla původně určena pro soutěž. Nedávno v noci jsem se vzbudil a mnohé myšlenky mi nedaly dál spát. Tak jsem vzal blok a pero, které mám stále vedle postele a začal psát. Po dalších úpravách jsem se rozhodl tuto úvahu vložit jako soutěžní příspěvek. I podzim života může být zajímavý. Jen je třeba ho něčím naplnit.
Jana Kollinová
7.10.2023 10:47
Pane Zelenko, Vaše stylistické umění směruje úvahu k přemostění zdánlivě nostalgicky až pesimisticky působícího názvu "Můj podzim života" do pozitivního módu. Po přečtení jsem si říkala: "Tak takhle chutná SPISOVATELI život."
Alena Velková
7.10.2023 09:53
Pište, jděte na procházku, dejte si tam červené víno s přáteli a pak zase pište a pište. Přinese to radost nejen vám, ale i vašim čtenářům. A to je krásná bilance, přinášet lidem radost.
Věra Ježková
7.10.2023 08:47
Jendo, hezké zamyšlení. Přeji ti co nejpříjemnější podzim života. Víc žít, míň bilancovat. ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA