Petr (65 let): Nesmím vnoučatům říkat, ať nebrečí a že jim to sluší
Ilustrační foto: Pexels

Petr (65 let): Nesmím vnoučatům říkat, ať nebrečí a že jim to sluší

17. 10. 2023

Jsem starý, nepoužitelný, jen ke škodě, ne k užitku. Takový pocit mám pokaždé, když přijdu do kontakty s mými vnoučaty. Mám tři, dvě holky a kluka. Vždycky se na ně samozřejmě těším. Ale dcery mě peskují, že se k nim nechovám vhodně.

rodina vnoučata
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.2 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vladislava Dejmková
Já si myslím, že by se prarodiče při kontaktu s vnoučaty neměli řídit nějakou moderní "šablonkou", ale svým zdravým rozumem. Trochu rozdílný způsob může děti jen obohatit.
Elová Sára
Já vám odpovím z pohledu dcery, víte co bych dala za normálně smýšlejícího deděčka se zdravým selský rozumem? U nás v rodině je to přesně naopak. Otec pořád něco mele o volné výchově, že si dítě může dělat co chce, že mu nemám říkat to a to, protože bude traumatizovaný a výsledek syn ho má dost a nechce se s ním ani vidět… takže není to jen o věku :)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody