Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Slavnostní otevření Winternitzových mlýnů v Pardubicích
2. 10. 2023Nedávno jsem někde v éteru zaslechla, že se v Pardubicích o posledním zářijovém víkendu koná slavnostní otevření zrekonstruovaného komplexu Winternitzových automatických mlýnů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Bartošová
14.10.2023 11:25
Paní Vlaďko, moc pěkně zpracováno. Fotky i doprovodný text. V Pardubicích jsem bydlela 30 let, podobně jako Vy se potom přestěhovala do HK, takže si ráda prohlížím Vaše záběry z důvěrně známých míst. I když některá se už hodně změnila. Díky za vzpomínky, které se prostřednictvím Vašich snímků vybavují. Těším se na další.
Jindřich Berka
14.10.2023 08:18
Moc mě mrzí, že se v uvedených mlýnech již nemele. Chodil jsem tam na průmyslovce na praxi. Byznys je byznys. Nepotřebné kapacity nebo spíše, ty které jdou výhodně zpeněžit. V Chrudimi jsem se učil za mlynáře a pokračoval v SPŠPT potravinářské v Pardubicích. Moc hezká města. Jindra
Hana Polednová
12.10.2023 21:22
Vlaďko, moc hezká fotodokumentace. Užijte si zítřejší íčkařský den v Pardubicích.
Jaroslava Handlová
4.10.2023 12:29
Vlaďko, děkuji za dokonale zdokumentované dílo v Tvém článku i na zdařilých fotografiích. Navštívila jsem venkovní prostory okolo těchto mlýnů zhruba před dvěma roky se svoji pardubickou kamarádkou. Tam to vypadalo vše dosti zchátrale, stály tam ještě staré budovy... Ráda se tam podívám nyní, kdy už nové náměstí i budovy září novotou.
Eliška Murasová
3.10.2023 21:28
Vlaďko, bezvadný článek i fotky. Rekonstrukce bývalých Winternitzových mlýnů se velmi povedla. Škoda, že je to taková dálka, ráda bych viděla.
Martina Růžičková
3.10.2023 19:51
Také děkuji za zajímavý článek a perfektní fotodokumentaci. Vždy mě velice potěší, když se zadaří obdobná citlivá rekonstrukce, která objektu vdechne nový život.
Jitka Hašková
3.10.2023 19:06
Díky za zajímavý článek. Doufám, že se podaří domluvit se na společném výletě v říjnu, jak jsi napsala na chatu.
Eva Mužíková
3.10.2023 18:00
Vlaďko, já jsem nejdříve / špatně jsem četla nadpis/ myslela, že se jedná o budovu v HK. TO NEZNÁM, říkám si A ŽE MÁM HK DOST PROLEZLÝ.... Jasně, Pardubice. Krásná budova, zajímavý článek. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA