Úvodní foto archiv Jana Zelenky, ilustrace v textu Pixabay.com
Glosa na lepší náladu
23. 9. 2023Tak jsem opět přemýšlel, jak si přivodit lepší náladu. Je zajímavé, že nyní o tomto problému přemýšlím stále častěji. Holt, život je prevít a pořád si dělá, co chce.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
23.9.2023 13:10
Já si vždycky zlepšila náladu, pokud jsem si něco hezkého koupila, domů nebo na sebe. Ale v poslední době už mě to nebere, protože všechno mám. Pak někde najdu recept a jdu vařit, tohle zabírá.
Nedávno jsem pochválila známou, že má doma krásně jako v nebi. "Jak to víš, ty jsi tam byla?", zněla její otázka. A tak mě trochu zaskočila, protože jak vypadá nebe vím jen z vyprávění. Hovor jsme ukončily, ale já jsem přesvědčena, že tam na nás čekají pěkné věci a s těmi se dostavuje i dobrá nálada.
Zdenka Soukupová
23.9.2023 12:41
Honzo, v našem věku ta "nedobrá" nálada přijde asi občas na každého z nás. Ale prosím, s tím žebříkem do nebe to vůbec nezkoušej. Moc špatně se leze zpátky. A já (a určitě i ostatní íčkaři) si moc ráda přečtu další příspěvky od Tebe. Přeju dobrou a ještě lepší náladu....
Anna Potůčková
23.9.2023 12:12
Jendo hezké zamyšlení. Když je hezké a příjemné počasí, bezpečně mě zlepší náladu vycházka do přírody a nejlépe do lesa. A pak také různé tvůrčí činnosti - pletení, malování kamínků, apod.
Alena Švancarová
23.9.2023 12:02
Myslím,že jste dobře udělal,že jste se podělil o smutnou náladu.Ti,kteří Vám odpoví jistě Vám ji zlepší.A ráno moudřejší večera.Jana Skácela si budu muset přečíst.Mám pocit,že mě četba jeho knih osloví.
Miloslava Richterová
23.9.2023 09:07
Pane Zelenko, moc děkuji, přes reklamy sice skoro nevidím, ale díky za pěkný článeček a tímto i začátek dne :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA